Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jiří Markovič dostane od Ladislava Hojera na Vianoce nečakaný darček. Priznanie k ďalším dvom vraždám. Na Slovensku pri priehrade Ružín a na děčínskej náplavke. Od vedenia dostáva Jiří Markovič jasný rozkaz – dokončiť vyšetrovanie týchto dvoch vrážd a celý prípad uzavrieť (Voyo)

Recenze (26)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak absolutní náhul pokračuje, a já bych se nedivil, kdybychom tu už teď měli jasný domácí počin roku. "Výlet" na Slovensko přinese zajímavý dobový - charakterový i pracovní kontrast vůči Pražské partě. A ve větší míře se objevilo i to, po čem jsem volal v minulém díle, tedy prolnutí s reálnýmý doku záběry z vyšetřování, opravdu mistrovský nápad. Stejně tak i to, že se tvůrci nebojí na moment trochu odlehčit a nahodit vtipnou vsuvku s Mišíkem a trojúhelníkem. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát jsme se s naší veselou partou vydali na Slovensko. Prolínání se skutečnými záběry byl excelentní nápad. Tvůrci se nám zkrátka všemi možnými způsoby snaží navodit tu správnou atmosféru. Nicméně jde vidět, že se série blíží do finále a je to dobře. Myslím, že ukončení přichází ve vhodnou dobu. Přichází i jedno úmrtí, které bylo snad jen na natažení stopáže, protože zmíněná smrt nemohla nikoho zasáhnout. Celkově opět vtipný, zajímavý a zase trošku jinak ozvláštněný díl. Příběh bokem byl vcelku zajímavý. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Již druhý díl, kde seriál došel do bodu, kdy opadá jeho atmosférická intenzita. Více prostoru dostává soukromí život vyšetřovatelů, mnohem méně prostoru zbývá pro vyšetřování Láďova zvrhlého řádění. Na jednu stranu to seriálu dodává na autentičnosti, na stranu druhou, tím, že atmosféra přestala být tak hutná, těžko se divák plně ponoří do rozpoložení, které by si takový případ zasloužil. Chtělo by to návrat mrazivé atmosféry z předešlých tří epizod, Pokud je to ještě vůbec možné. Je evidentní, že šest dílů je na udržení tempa, které měly první tři díly moc. I tak asi nejlepší, co se v našich luzích a hájích za posledních 30 let natočilo. Herecký koncert, protagonistům klobouk dolů. ()

Metuje 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád si stojím za tím, že by to mohlo být mnohem kratší, 3 nebo 4 díly by tomu podle mě slušely víc. Nicméně se v tomhle dílu pro mě perfektně spojilo dávkování humoru a vážnosti, zároveň bylo alespoň dle mého dost jasně ukázáno, že Markovič nehrál divadlo, ale myslel to naprosto vážně. Jestli byla realita policejního sboru podobná té seriálové, tak to je dost smutný. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velká paráda! Nekončící, nervyžeroucí opruz alias zábava zdegenerovaného znuděného parazita... Obecenstvo nespokojeně frflá, že je to pořád dokola, inu to je těžko. Být v kůži Markoviče a poslat to k šípku nebo trpělivě hrát partii dál a čekat, co všechno drahoušek, v dobrém rozmaru, ještě přihodí? S ohledem na fakt, že některé oběti nebyly ani ztotožněné, na bordel na jiných pracovištích viz. Košice, byl postup pana Markoviče mistrovským tahem. Tento díl se vymyká předchozím tím, že jsem se několikrát od srdce zasmála, absurdita řady situací je natolik ulítlá, že nepochybuji o autorovi. Život sám. Kotek vynikající. Isteník, Heriban, Neužil rovněž. Ustřední duo famózní. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama