Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uprednostniť športovú kariéru alebo sa naplno venovať vlastnej rodine? Michael Andropolis (Michael Douglas), americký maratónsky bežec, celú svoju energiu a čas vkladá do športu. To prináša odcudzenie sa rodine a stratu rešpektu vlastných detí. V presvedčení, že si ich úspechom na olympiáde získa späť, začne znovu naplno trénovať (Yoss)

(více)

Recenze (7)

hladass

všechny recenze uživatele

Musím se pochlubit, že znám runninga osobně... Sportovce tělem i duší... Vášnivý cyklista, který nepohrdne ani in-line bruslemi, posilovnou či badmintonem... Prostě vynikající sportovec, který se za své koníčky nestydí... EDIT: teď jsem viděl jakou má hlavní hrdina filmu na hlavě hustou hřívu... Tak to já znám úplně jiného runninga... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ja rad behavam, a sympaticke bolo na filme, ze Dagles riesil ci ma radsej sportovo behavat alebo sa venovat rodine ........zarobkovo to nebola extra slava, a v slusnom nadpriemere sa film udrzi aj po 40 rokoch : 72 % ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Tak sportovní filmy, jsou pro mne opravdu oblíbené téma. V tomhle žánru totiž člověk opravdu narazí na velice silné životní příběhy. V běžci to určitě nebylo jinak. I když snímek není založený na skutečné události, což by ho udělalo ještě silnější. Přesto se na něj koukalo velice dobře a určitě jsem ani na chvilku neztratil svoji pozornost. Michael Douglas se tady představuje v méně známé roli maratónského běžce, který svojí účastí na olympiádě, touží získat zpět svoji rodinu. Pro mne velice zajímavý film, který mohu určitě doporučit. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama