Reklama

Reklama

Grindhouse: Machete

Celý film 2

Ušili na něj boudu, on však vyvázl a vydal se cestou zběsilé pomsty, kde není místo pro slitování, ale pouze pro utrpení, nářek, bolest a ještě dvakrát utrpení. Zanechává za sebou hromady zohavených těl padouchů a jediné, co dokáže vnímat, je hřejivý pocit zadostiučinění a poctivě odvedené práce...
"Vy*ebali s nesprávným Mexikáncem!" (havLord)

(více)

Videa (2)

Celý film 2

Recenze (259)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Možná to nejlepší z toho kolotoče Grindhousu a Planety Terroru co Tarantino s Rodriguezem zplodili i když jsem ty dva hlavní filmy neviděl a ani nechci, pač ukázky stačili i když bych neměl řikat NE dokud nepřeskočím. Zde můžu hlavně říct, že tento trailer je nadupaný, zábavný a hlavně dobře akční tak jak to Rodriguez umí. Rozpumpovat diváka a držet ho v dobré náladě celou dobu. K tomu fantastický zabijácký Danny Trejo a není dále co dodat. Takže tu máme dva protiklady. Nechci vidět ty dva filmy a přitom se mi líbí tento trailer a pochybuju, že filmy nebudou na stejný způsob. I tak bych asi u filmů tak dlouho nedokázal vydržet jako u tohoto traileru. Je zábavný a krátký a to je hlavní. 75 % --- Yes brother...I mean...padre ! ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Trailery na filmy jsou vždy dost dobré a rozhodně nebyl špatný ani tento trailer na jinak naprosto skvělý akčňák s nabušeným Danym Trejem.Hlavně ty trailery jsou vždy hrozně lákavé a já sám jsem stovce filmů podlehl právě trailerem nebo popisem filmu.Já tenhle trailer viděl už po samotném filmu takže sám nevím jestli bych tomuto traileru podlehl, ale nevypadal špatně. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Myslím, že zařadit fake trailery v projekci mezi dva Grindhousy byl chytrý (a osvěžující) tah, podtrhují totiž přesně ten typ nadsázky, narážek i nostalgického obdivu, o které se snaží i samotné filmy. Machete vypadá jako ještě nabušenější a při nejmenším stejně drsné Commando, před pár desítkami let by klidně mohlo být myšleno vážně a vzhledem k Planetě Teror vlastně možná i dnes. Je to ten druh balancování na hraně věrohodnosti a imitace, kdy divák zbystří a čeká na sebemenší náznak (dostane se na něj), jež by mu konečně napověděl, zda uvěřit, nebo si s úsměvem vydechnout. 8/10 ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Jelikož film nejspíš nikdy nevznikne a tento profil připadá traileru tak hodnotim jej..Na první zhlédnuti na mě zapůsobil a je velká škoda, že nedostane celovečerní podobu. Kdyby si film zanechal jen poloviční kvalitu traileru, rozhodně by sklidil velký úspěch a určitě zaujal široké pole diváků. "They call him machete" "They just fuck with wrong Mexican!" " God has merci I don´t"------------o tři roky později. Hodnotil jsem film 5ti. Díky Rodriguezi! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„God has mercy. I don´t..“ Isador Cortez, mezi brzy mrtvými padouchy znám spíš pod jménem Mačeta, se jako mexický ekvivalent Jamese Bonda stal dokonalou grindhouseovou návnadou. Kdo by totiž odolal jeho tváři připomínající povrch Marsu, spoře oděným děvám a minigunu na motorce v dokonale brakové kompilaci střihu (výstřel z brokovnice - výbuch auta). To, že o tři roky později jeho stvořitel před nás vylil jen kýbl planktonu, je už jiná pohádka a vlastně i tak trochu očekáváná. Pořád však lepší, než zapíchnout digitální mačetu do kola štěstí v Mountfieldu.. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Jedná se o trailer ke stejnojmennému fiktivnímu filmu, který bylo možno vidět před dvojicí filmů "Grindhouse". (TomikZlesa)
  • Postava Machete se už objevila v komediální sérii Spy Kids, kde postavu taktéž ztvárnil Danny Trejo. (tyzmrde)

Reklama

Reklama