Reklama

Reklama

Grindhouse: Machete

Celý film 1

Ušili na něj boudu, on však vyvázl a vydal se cestou zběsilé pomsty, kde není místo pro slitování, ale pouze pro utrpení, nářek, bolest a ještě dvakrát utrpení. Zanechává za sebou hromady zohavených těl padouchů a jediné, co dokáže vnímat, je hřejivý pocit zadostiučinění a poctivě odvedené práce...
"Vy*ebali s nesprávným Mexikáncem!" (havLord)

(více)

Videa (2)

Celý film 1

Recenze (259)

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Vím, že se jedná o profil video filmu, jenže ten nevznikne, protože projekt GRINDHOUSE neměl úspěch, a tak hodnotím trailer, pioněvadž ostatní fake-trailery z Tarantinova/Rodriguezova dvouprojektu zde mají svůj profil._____ Jinak upoutávce škodí to, co PLANETĚ TEROR - přiliš digitálních zásahů poškozujících vzhled "snímku", což vynahrazuje velká spousta eklektických pubertálních fórků. Jasně, že tohle má největší potenciál k tomu, aby se to natočilo, protože postava MAchete má svou historii, jenže pokud nej. scény v upoutávce jsou přebrané z DESPERADA, tak se zároveň i obávám... ()

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Danny Trejo je borec borců, tady to dokazuje - když se s padrem po boku mstí. Kdyby se tohle zfilmovalo jako celovečerák, byl by to správný akčňák, takový, jaké se dnes netočí (tímto netvrdím, že dobré akční filmy dnes nenajdeme)... Je to něco jiného, tohle zavání béčkovostí, předvídatelností a velice jednoduchým příběhem, a to je na tom to pravé ořechové... ()

Reklama

Medwídek 

všechny recenze uživatele

No, já neviděl žádný GRINDHOUSE a abych pravdu řekl, ani mě to neláká. Viděl jsem trailer na tento "trailer", ale doopravdy jsem si myslel, že se jedná o film a tak jsem se chtěl podívat o čem vlastně je :) no koukám, že o ničem:D tak aspon vím, že jsem ho viděl a teď jej mohu hodnotit. Tak 4 hvězdičky za tří minutovou šílenost :) protože víc bych asi přes srdce nepřenesl! ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Jelikož film nejspíš nikdy nevznikne a tento profil připadá traileru tak hodnotim jej..Na první zhlédnuti na mě zapůsobil a je velká škoda, že nedostane celovečerní podobu. Kdyby si film zanechal jen poloviční kvalitu traileru, rozhodně by sklidil velký úspěch a určitě zaujal široké pole diváků. "They call him machete" "They just fuck with wrong Mexican!" " God has merci I don´t"------------o tři roky později. Hodnotil jsem film 5ti. Díky Rodriguezi! ()

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Jeden ze čtyř fiktivních trailerů z projektu Grindhouse o který se, stejně jako v případě Planety Teror, postaral Robert Rodriguez. Tomu stačilo obsadit do traileru Dannyho Treja a měl o zábavu postaráno, protože jestli umí někdo zahrát správně namíchnutého Mexikánce, tak je to právě Danny. A pokud se ještě jmenuje Machete, nosí stylovou vestu, za pasem má mačetu a na motorku si klidně namontuje gatling, tak je jasné, že žadný protivník nemá šanci a žadná žena mu nemůže odolat. K tomu přidejme Cheeche Marina a Jeffa Faheyho a máme tu zábavnou, akční jednohubku, která se Robertovi tak zalíbila, až z ní udělal regulérní celovečerák. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Jedná se o trailer ke stejnojmennému fiktivnímu filmu, který bylo možno vidět před dvojicí filmů "Grindhouse". (TomikZlesa)
  • Postava Machete se už objevila v komediální sérii Spy Kids, kde postavu taktéž ztvárnil Danny Trejo. (tyzmrde)

Reklama

Reklama