Reklama

Reklama

Grindhouse: Machete

Celý film 2

Ušili na něj boudu, on však vyvázl a vydal se cestou zběsilé pomsty, kde není místo pro slitování, ale pouze pro utrpení, nářek, bolest a ještě dvakrát utrpení. Zanechává za sebou hromady zohavených těl padouchů a jediné, co dokáže vnímat, je hřejivý pocit zadostiučinění a poctivě odvedené práce...
"Vy*ebali s nesprávným Mexikáncem!" (havLord)

(více)

Videa (2)

Celý film 2

Recenze (259)

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Podle mě nejlepší část projektu Grindhouse. Člověk z něj cítí staré, dobré a šílené časy ala Desperado a jemu podobní. Zrovinka Desperada mi také asocijuje barman z uplivaného baru, který se zde dal, zdá se,na víru (ale způsoby toliko nezměnil). Film, co si na nic nehraje a pyšní se svou prvoplánovitostí, bude buď céčko, nebo prvotříční béčko. Držím palce. "They fucked up with the wrong Mexican." ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

ze Zajímavostí: Jedná se o trailer ke stejnojmennému fiktivnímu filmu, který bylo možno vidět před dvojicí filmů "Grindhouse". ... dneska už naštěstí ten film není pouze fiktivní a já se na tuhle nářezovou pecku zatraceně těším :)) "But they soon realized.. they just fucked with the wrong Mexican!" ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„God has mercy. I don´t..“ Isador Cortez, mezi brzy mrtvými padouchy znám spíš pod jménem Mačeta, se jako mexický ekvivalent Jamese Bonda stal dokonalou grindhouseovou návnadou. Kdo by totiž odolal jeho tváři připomínající povrch Marsu, spoře oděným děvám a minigunu na motorce v dokonale brakové kompilaci střihu (výstřel z brokovnice - výbuch auta). To, že o tři roky později jeho stvořitel před nás vylil jen kýbl planktonu, je už jiná pohádka a vlastně i tak trochu očekáváná. Pořád však lepší, než zapíchnout digitální mačetu do kola štěstí v Mountfieldu.. ()

Medwídek 

všechny recenze uživatele

No, já neviděl žádný GRINDHOUSE a abych pravdu řekl, ani mě to neláká. Viděl jsem trailer na tento "trailer", ale doopravdy jsem si myslel, že se jedná o film a tak jsem se chtěl podívat o čem vlastně je :) no koukám, že o ničem:D tak aspon vím, že jsem ho viděl a teď jej mohu hodnotit. Tak 4 hvězdičky za tří minutovou šílenost :) protože víc bych asi přes srdce nepřenesl! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/YouTube/// Obsazení 10/10 Děj 10/10 Hudba 6/10 Efekty 8/10/// +Danny Trejo jako Machete, úžasně zpracovaný trailer(po dějové stránce), vydařená akce a cool záběry -možná příliš stylizované, nečistý obraz, slabší hudba v traileru/// Smekám. Jako Trailer vydařené. Jako FAKE trailer zábavné. A při představě na film mi začíná svrbět mačeta. Jestli tu do roka a do dne nebude!!/// Celkem 88%/// ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Jedná se o trailer ke stejnojmennému fiktivnímu filmu, který bylo možno vidět před dvojicí filmů "Grindhouse". (TomikZlesa)
  • Postava Machete se už objevila v komediální sérii Spy Kids, kde postavu taktéž ztvárnil Danny Trejo. (tyzmrde)

Reklama

Reklama