Reklama

Reklama

Grindhouse: Machete

Celý film 1

Ušili na něj boudu, on však vyvázl a vydal se cestou zběsilé pomsty, kde není místo pro slitování, ale pouze pro utrpení, nářek, bolest a ještě dvakrát utrpení. Zanechává za sebou hromady zohavených těl padouchů a jediné, co dokáže vnímat, je hřejivý pocit zadostiučinění a poctivě odvedené práce...
"Vy*ebali s nesprávným Mexikáncem!" (havLord)

(více)

Videa (2)

Celý film 1

Recenze (259)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez a brak. To je spojení, které už unavuje. Umí ten chlap něco jiného?! Pak má ještě pitominky pro děti. Třeba romanci bych si od něj dal, cokoliv, v čem nebude hrát stejná sorta herců-oblíbenců, třeba klidně remake české Popelky, spinoff Instiktů Jaromíra Soukupa, reboot Života na zámku, prostě něco odlišného od kolovrátkových a jednostrunných výtvorů. Danny Trejo, super cool, to už víme, že je, akorát na něj přijde do kina rodinka myší, co v tom kině přebývá, a netopýři, kteří sem přišli přečkat zimní období. Ne, už nestojím o tenhle pitomý škvár. Chce to změnu tvorby. Takhle se zaseknout nemá smysl. Nezbývá mně než to poslat do kytek. 0/10 ()

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Jeden ze čtyř fiktivních trailerů z projektu Grindhouse o který se, stejně jako v případě Planety Teror, postaral Robert Rodriguez. Tomu stačilo obsadit do traileru Dannyho Treja a měl o zábavu postaráno, protože jestli umí někdo zahrát správně namíchnutého Mexikánce, tak je to právě Danny. A pokud se ještě jmenuje Machete, nosí stylovou vestu, za pasem má mačetu a na motorku si klidně namontuje gatling, tak je jasné, že žadný protivník nemá šanci a žadná žena mu nemůže odolat. K tomu přidejme Cheeche Marina a Jeffa Faheyho a máme tu zábavnou, akční jednohubku, která se Robertovi tak zalíbila, až z ní udělal regulérní celovečerák. ()

Reklama

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Danny Trejo je borec borců, tady to dokazuje - když se s padrem po boku mstí. Kdyby se tohle zfilmovalo jako celovečerák, byl by to správný akčňák, takový, jaké se dnes netočí (tímto netvrdím, že dobré akční filmy dnes nenajdeme)... Je to něco jiného, tohle zavání béčkovostí, předvídatelností a velice jednoduchým příběhem, a to je na tom to pravé ořechové... ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Oceňuji, že z toho nikdo neudělal celovečerák a pokud ano tak o tom naštěstí nemám šajnu. Hlavní postavou je pobíhající na**anej mexikánec či co to je - herec Danny Trejo, který má s prominutím hlavu jako zcvrklej grepfruit s dlouhýma mastnýma vlasama a s tou jeho atletickou postavou nemůže také hrát nic jiného než mafiánské bossy nebo losery se zbraní či mačetou. Smutné, že do toho zatáhli i kněze a i když nejsem věřící tak pochybuji...no to je fuk...Každej by namítl, že je to jenom filmeček co nikomu neuškodí. Já se ovšem zapřísáhnu, že nic podobného z této série nesmyslů už vidět nikdy nechci. ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Podle mě nejlepší část projektu Grindhouse. Člověk z něj cítí staré, dobré a šílené časy ala Desperado a jemu podobní. Zrovinka Desperada mi také asocijuje barman z uplivaného baru, který se zde dal, zdá se,na víru (ale způsoby toliko nezměnil). Film, co si na nic nehraje a pyšní se svou prvoplánovitostí, bude buď céčko, nebo prvotříční béčko. Držím palce. "They fucked up with the wrong Mexican." ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Jedná se o trailer ke stejnojmennému fiktivnímu filmu, který bylo možno vidět před dvojicí filmů "Grindhouse". (TomikZlesa)
  • Postava Machete se už objevila v komediální sérii Spy Kids, kde postavu taktéž ztvárnil Danny Trejo. (tyzmrde)

Reklama

Reklama