Reklama

Reklama

Grindhouse: Machete

Celý film 2

Ušili na něj boudu, on však vyvázl a vydal se cestou zběsilé pomsty, kde není místo pro slitování, ale pouze pro utrpení, nářek, bolest a ještě dvakrát utrpení. Zanechává za sebou hromady zohavených těl padouchů a jediné, co dokáže vnímat, je hřejivý pocit zadostiučinění a poctivě odvedené práce...
"Vy*ebali s nesprávným Mexikáncem!" (havLord)

(více)

Videa (2)

Celý film 2

Recenze (259)

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Podle mě nejlepší část projektu Grindhouse. Člověk z něj cítí staré, dobré a šílené časy ala Desperado a jemu podobní. Zrovinka Desperada mi také asocijuje barman z uplivaného baru, který se zde dal, zdá se,na víru (ale způsoby toliko nezměnil). Film, co si na nic nehraje a pyšní se svou prvoplánovitostí, bude buď céčko, nebo prvotříční béčko. Držím palce. "They fucked up with the wrong Mexican." ()

Maki89 

všechny recenze uživatele

absoutely fun-fuckin-tastic... ked som to prvy krat videl smial som sa na plne hrdlo a plakal zaroven... macety velke ako pol chlapa, potoky krvi, "spravna zapletka" - co viac si clovek moze priat? jedine aby to malo viac ako 3 minuty.... bol by to uplne super oddychovy film pri ktorom clovek moze kludne vypnut ()

Reklama

BorisBlade 

všechny recenze uživatele

Každopádně nejlepší trailer v Grindhouse, naštěstí už ne fake trailer. Action... Suspense... Emotion... Machete... Nemůžu se dočkat, to bude nářez. Dannymu to s mačetou sekne to se musí nechat. A s více mačetami mu to sekne ku*evsky. Už aby to bylo Roberte! "Please father, have mercy!" - "God has mercy, I don't!" 95% ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Grindhouse mal zmysel už len pre tento trailer a najmä preto, že z tohto fake traileru naozaj vznikol plnohodnotný celovečerný film a ešte aj aký- jeden z mojich najobľúbenejších filmov vôbec. Trejova životná úloha a Rodriguez vo forme dodávajúci tomu správny mix humoru ,akcie a uletenosti. Učebnicové výplachové béčko a pre mňa absolútne bezchybná záležitosť. They just fucked up with the wrong Mexican!!! 100% ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Aluze na všechny Rodriguezovy desperády, vnadné s(v)lečny, nabroušené čepele a nejdrsnější ksicht téhle galaxie. To je slušný základ pro nabušenou pecku, co však ve mně vyvolává obavy, je fakt, že tohle všechno už jsme někdy u Rodrigueze viděli (vizuál je přebrán přímo od Planety Teror)...I tak je Machete jediný grindhousovský trailer, který mně dovedl navnadit na případné zhlédnutí filmu v celovečerní stopáži.____They call him....Zahradník. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Jedná se o trailer ke stejnojmennému fiktivnímu filmu, který bylo možno vidět před dvojicí filmů "Grindhouse". (TomikZlesa)
  • Postava Machete se už objevila v komediální sérii Spy Kids, kde postavu taktéž ztvárnil Danny Trejo. (tyzmrde)

Reklama

Reklama