Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Oproti vyčpelé dvojce i trojce je tento je tento díl jednoznačně lepší. Přidání nové vraždící panenky Tiffany a to, že z toho udělali spíše komedii než horor, tomu hodně pomohlo, protože jak bylo na předchozích dílech vidět, chudák Chucky už by to sám neutáhl a kouzlo jedničky se víceméně ztratilo. Vražd se tu samozřejmě dočkáme, ale není jich moc a nejsou ani kdovíjak zajímavé. Zato komediální prvky jsou zde vážně parádní. Obě panenky hází opravdu výživné hlášky. A nejen to... chcete vědět, jak to vypadá, když mají dvě panenky sex? Máte to mít:)! Navíc se docela povedla i hudba složená především z rockových skladeb. Zbývá dodat, že jsem se nenudila ani na chvíli a tak nemůžu jinak, než dát 4*. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Po poslabšej trojke, ktorá sa ale dá stále vnímať ako slušné guilty pleasure, ide o návrat do formy, respektíve tam, kde považujeme túto sériu vo forme my, fanúšikovia. Potešil návrat k tematizovaní rodiny, tentokrát v humornejšom štýle, Andy nehľadá rodinu, ale sledujeme dva páry (skúste si tipnúť zloženie), ako sa vysporiadavajú s partnerským životom a príde aj nejakú tú svadbu. A dokonca aj na sex s "gumou". Poteší aj klasická postmoderna, odkazy tu sú síce doslovné, ale taký "pinhead" skrytý v aute vyvolá u niekoho strach, u druhého smiech. Len ten prvoplánový hard rock liezol dosť na nervy a radšej sa nebudem vyjadrovať k dobovému blond účesu jednej z vedľajších postáv. No a záver, ten záver... ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Ehm co to melete? Že humor v sérii o vraždícím magorovi co je uvězněnej v těle gumový panenky nemá co dělat? Child's Play byl na černým humoru založenej vy expertíci. Zde je však dotaženej k dokonalosti, prakticky vše co Chucky vypustí z huby je hláška co funguje a film je navíc prošpikovanej odkazama na ostatní slashery (Jasonova maska, Freddyho rukavice, Leatherfacova motorovka, maska Majkýho Myerse + scéna kdy chlápkovi nastřelí hřebíky do palice a Chucky řekne TOHLE MI NĚCO PŘIPOMÍNÁ :)). Je to snad lepší než první Child's Play. ()

rsimonyi 

všechny recenze uživatele

Důstojný nástupce prvních Dětských her okořeněný komediálním prvkem. Tvůrcům se podařilo natočit zábavnou hororovou komedie s odkazy na jiné horory. Nejvíce mě pobavila narážka na Pinheada (hřebíky v hlavě šerifa Johna Rittera). Ronny Yu tu oživil skvělou hororovou sérii! Potom stejně úspěšně oživil Freddyho a Jasona. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Od nízkého očekávání se po zhlédnutí zrodilo příjemné překvapení. Od předchozích dílů je dost podstatný rozdíl a to ten, že zde se sází na komediální prvek, který musím říct opravdu funguje. Já se příjemně bavil a nebýt těch několik slabších sekvencí, tak bych dal vyšší hodnocení. A tak tuto béčkovou černou komedii hodnotím 3 hvězdičky... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Zbraň, akú použije v závere Chucky je pištoľ Glock 17. Tiffany (Jennifer Tilly) používa Bruni ME-8. (beso74)
  • V momentě, kdy Chucky zasáhne policajta hřebíky do tváře, tak Chucky prohlásí: „Proč to vypadá tak povědomě?“ Má tím na mysli Pinheada (Doug Bradley) z filmu Hellraiser (1987). (Raichu.Cz)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama