Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Dale odpad!

všechny recenze uživatele

Celý čas som veril, že to bude lepšie a nejaké tie hviezdičky dám, no bolo to čoraz horšie. Ledva som to dopozeral. Tvorcovia sa pokúsili spojiť drámu z vojenského prostredia a horor a nakoniec to nebolo ani jedno. Absolútna blbosť, na ktorej nebolo vonkoncom nič hororové. Pokojne to mohli vyšielať v sobotu ráno v rámci Kakaa. Predchádzajúce časti som nevidel, no snaď boli lepšie. ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Jasně, kvality předchozích dvou dílů to nedosahuje, ale i tak jsem se příjemně bavil. Justin Whalin jako Andy je více než solidní a Brad Dourif si Chuckyho evidentně užívá. Finále sice není tak uspokojivé jako geniální závěr druhého dílu, ale i třetí díl stojí za zhlédnutí. Sice už asi nadhodnocuji, nicméně Chucky je zkrátka skvělým oživením jinak stereotypního mariňáckého prostředí. Trilogie je završena. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Rezavá šílená panenka s černým smyslem pro humor je zpátky a řídnutí thrillerové atmosféry pokračuje. Přesto je to lehký posun nahoru oproti obecně kritizované dvojce. Přesto i tady nejde nevidět množství přešlapů a logických lapsů. Z Andyho je mladík nastupující na vojenskou školu, jakmile ale na její půdě dojde k první vraždě, je mu jasné, odkud vítr fouká. Motiv vraždící panenky, která má nejmenším naopak přinášet radost, tehdy prostě dokonale fungoval a i moje generace se nechala děsit a napínat solidní prací maskérů a trikařů. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

You just can't keep a good guy down Trojka je s môjho pohľadu veľmi slušné pokračovanie (Bár by boli všetky trojky v takejto kvalite.) Dej aj herci sa zmenili ale Chucky vonkoncom nie. Je to stále ten istý brutálny vrah s neuveriteľným zmyslom pre humor a nápaditými hláškami ktoré ani v tejto časti nepoľavili. Hodnotím to tak isto ako dvojku. Ja som tu kvalitatívny pokles nepostrehol. Tvorcovia si tu dávali záležať na Chuckyho prejave. Mimika a nič čo sa týka bábky nebolo sfušované. Jeho krik a nenávisť v tvári boli hádam lepšie ako v minulých častiach. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jednička byla skvěle fungující zábava, dvojka byla lehce přeplácaná záležitost ale alespoň Chucky tam naprosto perfektně fungoval a trojka... trojka je prostě lepší než druhý díl, který tím pádem vychází z původní trilogie nejhůř. Napádité už to sice příliš není, ale Chucky zase perfektně hláškuje a opět o dost víc než minule, navíc má skvělý dabing Tomáše Kargera, takže ani tak nezáleží na tom, že příběh tentokrát opravdu nic moc, protože já se báječně bavil a celkem rychle mi to uteklo a znovu jsem se přesvědčil, že Charles Lee Ray je jedním z nejlepších sériových vrahů všech dob a panenku Chucky opět žeru o něco víc. Za mě skvělá zábava a těším se na Nevěstu, u které si určitě perfektně pošmáknu. 70%, ale jen za Chuckyho, který prostě opět nezklamal. 1500. komentář, jaká skvělá chuckovina! ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Dej filmu sa odohráva v roku 1998. (BoredKid)
  • Scenárista Don Mancini bol pri písaní scenára pod veľkým tlakom. Štúdio Universal ho požiadalo, aby začal písať scenár k tretiemu dielu ešte skôr ako mal mať premiéru druhý. A tak sa tento film dostal do kín len 9 mesiacov po Child's Play 2 (1990). Mancini sa vyjadril, že práve trojka je jeho najmenej obľúbenou časťou, pretože potom, čo dokončil scenár k predošlej časti cítil, že mu došli nápady. (beso74)

Reklama

Reklama