Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úsměvný příběh o problémech mladé ženy při volbě partnera... „Zaspala nevěsta“ je píseň, kterou zahraje houslista Andrej Sýkora (P. Pavlovský) v baru půvabné Karle (E. Jakoubková), která zde slaví se svými nejbližšími narozeniny. Osamocená Karla je po cestě domů z restaurace napadena rváči a Andrej ji začne bránit. Netuší, že Karla se dokáže ubránit sama a on dostane pořádnou nakládačku… Tak se protnou osudy Andreje a Karly. Určitě v první chvíli ani netuší, kolik toho mají společného. Oba žijí bez stálého partnera, ačkoliv touží po hlubším a pevnějším vztahu… (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

topi 

všechny recenze uživatele

Na svou dobu docela mazec. Karla se seznámí v baru s houslistou Andrejem, půjčí si klíče od bytu Andrejového kamaráda (Jirka Kodet) a hned skončí v posteli. Během příběhu vyplouvají na povrch skutečnosti, které ukazují tehdejší společnost jako bezpáteřní dobytky. Zahýbání je tam snad v každém vztahu :). Ve zkratce : třicetiletá Karla (Eva Jakoubková) by ráda měla dítě a tak za každou cenu začne shánět potencionálního tatínka a rychle se vdát. Nejvíce zaujme neokoukaná tvář houslisty Andreje (Pavel Pavlovský) a klasický démon Josef Bláha jako Karlin tatík. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Prvním úletem je samotné zařazení, které je totálně mimo. Jestli to měla být původně opravdu komedie, tak snad dám ještě o jednu hvězdu méně. Jenže pak je otázka, čím film vlastně je. Andrej zachrání dívku před zmlácením za cenu vlastního zmrzačení, ale sám jí od začátku lže o tom, že je ženatý. Přitom je to ještě více mamánek. Maminka mu mluví do všeho a je trochu s podivem, že vůbec sám alespoň tuší, co chce. Moc se nedivím Karle, že toho v jednu chvíli měla plné zuby tím spíš, když ji jednoho dne nechal v bytě samotnou s Jiřím Kodetem. A okolo toho se točí celý film, který se mi ale místy zajídal nudou a bezobsažnými myšlenkami. Hrdinové stále po něčem toužili, ale odmítali pro to cokoli udělat, za to o tom dokázali mlít celé hodiny. ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Nejhorsi je kdyz herci nemaji co hrat, a jeste je to spatne zrezirovane=nudne, klisovite. Dalsi problem je michat vynikajici a prumerne herce. To je pak spatne pro vsechny. Nevim, o co pani Sadkove vlastne slo, ale tohle je zbytecny pocin. Dve hvezdy davam za Blahu, Petrovickou, Kodeta, Svandovou a Fisarkovou. P.S.: vubec to neni komedie. ()

sportovec 

všechny recenze uživatele

Citlivě zpracovaná umělecká sonda do těch oblastí lidských vztahů, o kterých se nepíše podobně jako se nesluší mluvit o toaletách a dolním konci trupu. Řada slabin je zjevná, ale představení energického ženství mnohé vyvažuje. Všichni jsme jen lidé, a bolístky, někdy až tragické, do našich životů také patří. Ať se nám to líbí či ne. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Že se do toho scénárista Blažek víc nezamotal. Vztahový propletenec mezi ústřední dvojicí je složitější o vztah k druhému příteli, k mamince hlavního hrdiny a tatínkovi hlavní hrdinky a dalšími vztahy s přáteli. Jednu chvíli to jeden myslí vážně, pak zas druhý a ne a ne se trefit do toho, co chce ten druhý. Děs. Jinak ale místy hodně vtipné, velice dobrá Jakoubková i mně neznámý Pavlovský. Rozhodně zajímavá sonda do televizního archívu. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama