Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Válka tvrdě prověří lidské charaktery, neboť se sebemenším podezřením ze selhání se těžce žije. Odbojový pracovník, jenž se v takové situaci ocitne, raději obětuje vlastní život, aby pochybnosti svého okolí jednou provždy vyvrátil. Vznikla však jen naivní, popisná agitka o mravní vyspělosti těch, kteří uvědoměle a ze správných třídních pozic bojovali proti nacismu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

zette 

všechny recenze uživatele

Muj treti film Ludovita Filana a opet jsem videl jen utahany, nudny a velmi plochy film, ktery nema cim zaujmout. Ztrata casu, hvezdicku za Kukuru. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Ľudovít Filan nikdy nebol kvalitným režisérom, v tomto prípade nedokázal pretaviť do kvality ani svoj ambiciózny námet ( scenár je nesúrodý ako réžia ). Dramatický príbeh hovorí o bývalom lodnom kapitánovi ( Juraj Kukura ), ktorý bol prinútený spolupracovať s tajnou políciou za Slovenského štátu, aby pomohol odhaliť ilegálnu komunistickú skupinu v dunajskom prístave. Akčné scény sú katastrofálne natočené, ale v tom by som najväčší problém nevidel, horšie je to, že snímok je spočiatku príliš nezrozumiteľný a veľa postáv nemá v krátkej stopáži vysvetlené motívy. Adamovskú nahovorila Kamila Magálová a Skořepovú Oľga Vronská. ()

Reklama

brasek 

všechny recenze uživatele

Milan Kiš je hviezda tohto snímku, hoci hrá iba vedľajšiu postavu. Zvyšok je slabý. Kukura nie je môj obľúbenec a tak radšej sa k nemu nevyjadrím. ()

Zajímavosti (1)

  • Filmovalo sa v lokalitách Bratislava, Hrušov, Praha, Gabčíkovo a Kližská Nemá. (dyfur)

Reklama

Reklama