Reklama

Reklama

Barva noci

Trailer

Obsahy(1)

Keď sa u nepodarí zabrániť svojmu pacientovi v samovražde, vzdáva sa psychológ Bill Capa (Bruce Willis) svojej praxe. Len čo navštívi kolegu, kamaráta z výšky, je tento zavraždený a hlavné podozrenie padá na členov skupiny Billovych psychicky labilných klientov. Psychológ urobí osudovú chybu, keď sa zamiluje do jedného z nich, krehkej Rose (Jane March). (POMO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jane March a její odhalené scény jsou na 6*. Asi bych přepsal scénář, vyhodil postavu bratra a skončil odhalením a vinu shodil právě na tuhle postavu. Smažte někdo POMův obsah, který nepřímo vyzrazuje něco, co divák dlouho vědět nemá. Doma jsme na to přišli na základě dabingu, že dvě postavy mluvily stejným hlasem. Konec je zbytečně motaný, stříhal bych, ale celkově skoro spokojenost. ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Nechápu tolik vlny kritiky na Colour of night, jistě natočeno v roce 1994, ale nemyslím, že by to i dnes mělo podprůměrnou úroveň. Jistě děj předvidatelný, ale vykreslení postav po psychologické stránce není vůbec špatné. Mě se Bruce Willis v tomhle thilleru celkem líbil, nemám pocit, že by svou roli odbyl to žádném případě. Stopáž je poněkud zdlouhavá, zápletka průhledná, no a někdo tenhle žánr nemusí. Bruce ještě svalnatý a psychologie je mi blízká. Takže já ty 3 * dám. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Uznavam, ze je to fakt pritiahnute za vlasy, ale bol som na tom v kine a aj napriek tomu, ze som to nepochopil na prvykrat, pacil sa mi tento thriller a teraz po niekolkorocnom zopakovani nemozem povedat, ze by ma to nebavilo, aj ked malicko kleslo moje nadsenie. Proste mam rad tento typ psychacov a aj pekna smutna hudba tu zohrala svoju ulohu. Reziser Richard Rush nema bohatu filmografiu, BARVA NOCI je poslednym filmom, ktory v roku 1994 natocil a uz vtedy mal 65 rokov a poslednym filmom pred Barvou noci bol akcny film V ROLI KASKADERA (1980), ktory mal 3 nominacie na Oscara vratane za reziu... 09.10.2009 ______ Bruce Willis - (Dr. Bill Capa) +++ Jane March - (Rose) +++ Rubén Blades - (Poručík Hector Martinez) +++ Lance Henriksen - (Buck) +++ Lesley Ann Warren - (Sondra Dorio) +++ Scott Bakula - (Dr. Bob Moore) +++ Brad Dourif - (Clark) +++ Kevin J. O´Connor - (Casey Heinz) +++ Andrew Lowery - (Dale Dexter) +++ Produkcia: Andrew G. Vajna +++ Hudba: Dominic Frontiere +++ ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Farbu noci som videl v autobuse počas školského výletu v sedemnástich, keď nám ju pustil v noci vodič. Asi aby sme rýchlo zaspali. Ja som to vydržal a vtedy ma celkom zaujala. Neskôr som to ešte náhodou videl v televízii a smial sa na pseudopsychológii scenára a celkovej vážnosti ľahko predvídateľného filmu. Willis asi hľadal nejakú novú hereckú polohu, ale zopakujem, že na to by potreboval lepší scenár. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavná nechtěná parodie hollywoodských erotických thrillerů, s nimiž se po ZÁKLADNÍM INSTINKTU roztrhl pytel (NĚKDO SE DÍVÁ, SKANDÁLNÍ ODHALENÍ...), která nevynechá žádné stupidní klišé. Hlavním plusem je supersvůdná Jane March, která vypadá jako sestra Jessicy Biel a nevydrží pět minut v kuse oblečená. Obzvlášť erotické pnutí mezi ní a Lesley Ann Warren bylo fajn, zatímco vidět tvarohovej zadek Bruce Willise asi nikdo moc nemusel. Jinak se tu dost brečí, po Bruceovi někdo pořád háže auta a závěrečněj twist je fakt úlet... No, jak říkám, je to prča. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy spolu jdou Bill (Bruce Willis) a Rose (Jane March) poprvé na kávu a odchází z restaurace, líbají se při čekání na taxi. Bill poté sundá Rose ramínko šatů a sahá ji na ňadra. Hned po střihu má však Rose ramínka na svém místě. (Pepy)

Reklama

Reklama