Reklama

Reklama

Vlkodlak: Noční lovec

(TV film)
  • USA Werewolf by Night (více)
Trailer 1

VOD (1)

Za temné a ponuré noci se ze stínů vynoří tajná skupina lovců monster a po smrti svého vůdce se shromáždí ve strašidelném domě prastarého rodu. Při podivném a děsuplném vzpomínání na vůdcův život jsou lovci vyzváni k tajemnému a smrtonosnému soupeření o mocnou relikvii. Čeká je noční lov, který je nakonec přivede tváří v tvář nebezpečnému monstru. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (252)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Je to zkrátka taková halloweenská legrácka, na které si nejspíš Marvel chtěl otestovat Michaela Giacchina - režiséra. Nebo bych si alespoň přál, aby tomu tak bylo, protože k režii nemám výhrady a jestli v ní bude Giacchino chtít pokračovat a někdy dostane vlastní celovečerní film, máme se asi nač těšit. Jen tedy doufám, že ten případný film bude mít lepší scénář. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nečekaná parádička v podobě netradičně vyhlížejícího krátkometrážního snímku. Dnes, po celé sérii propadáku, již na Marvel pohlížím poněkud skepticky, ale tento temný kousek se skutečně vydařil. Tak akorát zajímavé a celkem sympatické postavy, vhodně zvolená legenda, dobře napsané, a zároveň vtipné rozhovory a k tomu jako bonus špičkové akční scény. To navíc bez jakékoli zbytečné výplně. Sice mi trochu vrtá hlavou, jak by si soutěžící lovci s monstrem poradili, neboť na něj evidentně nikdo z nich ani z daleka nestačil. S tím je ostatně spjata i druhá otázka, neboť později jediný vlkodlak prakticky zničil onu celou špičkovou společnost. Ale i tak velká spokojenost! ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Marvel je už asi úplne v keli, lebo toto bol ako pokus o čo??? Úrovňou ani nie lepšia seriálová epizódka ani len obšuch okolo lepšej retro atmosféry starých hororov, príbeh vycucaný z malíčka, povrchná nudná réžia, je cítiť že to mal na starosti amatér na stoličke, fakt nie, a hlavne tie akčné bojové premety sa tu fakt hodili. Takže pokus - omyl. /40%/ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Zajimavej pridavek do MCU a konecne nejakej film, kterej se neboji vic odlisovat. Pribehove sice jednoduchy, na druhou stranu ma film ale jen 50 minut. Nicmene tady jde hlavne o vizual, kterej je fakt paradni a je fajn, ze se tvurci nebali nejakyho toho radne krvavyho zabijeni. Bernal v hlavni roli je sympatak, ale s maskou vlkodlaka si teda mohli vyhrat vic. Jediny, co mi tu zasadnejs vadilo, bylo tech par komickejch scen, uplne se to k temnejsimu tonu filmu nehodilo. Ale i tak spokojeny 4*. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Marvel nám přinesla netradiční film. Celkem vítám krátkou stopáž, protože dýl by to asi už nebylo ono. Celé je to černobílé a je to laděné do hororů z 30. let. Příběh až tak zajímavý není krom menšího zvratu, který se dá trochu čekat. Skupinka lovců má ulovit ono záhadné monstrum v labyrintu, aby získali onen zázračný kámen. To se ale zvrtne, a nakonec je vše jinak. Pak už následuje jen krvavá řežba. Akce je docela ok, ale není to nic převratného. I tak ale vítám tuto příjemnou změnu. "Nechť lov započne!" ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • Marvel logo na začátku filmu bylo tentokrát nově doplněno o záběr z minisérie Moon Knight (od r. 2022). (NiWi)
  • Skladba a grafika na počátku filmu odkazuje na Special Presentation od CBS, které se vysílalo v roce 1973. (Kubaaa97)
  • V tomto snímku se poprvé objevuje na televizních obrazovkách komiksová postava Man-Thing (Carey Jones). (mikki089)

Související novinky

Michael Giacchino našel nový projekt

Michael Giacchino našel nový projekt

05.01.2023

Oscarový skladatel a po nedávném debutu u Marvelu se snímkem Vlkodlak: Noční lovec taky režisér Michael Giacchino (Ztraceni, The Batman) se zdá se našel svůj příští tentokrát už celovečerní projekt.… (více)

První reakce chválí novou unikátní marvelovku

První reakce chválí novou unikátní marvelovku

27.09.2022

Oceňovaný skladatel Michael Giacchino (Ztraceni, Star Trek, Válka o planetu opic) musí být s Kevinem Feigem velký kamarád, nejenže totiž od šéfa Marvelu dostal šanci natočit svůj režijní debut jako… (více)

Reklama

Reklama