Reklama

Reklama

Milagros (Natalia Oreiro) vyrůstala v sirotčinci, protože její matka zemřela během porodu a otce nikdy nepoznala. Nemá nejmenší tušení, kdo by jím mohl být, ale ze srdce jej nesnáší, protože od nich odešel. Milagros už oslavila osmnáctiny, a tak se nemůže nadále schovávat před okolním světem v bezpečí za zdmi sirotčince. Začne pracovat jako služebnice v domě bohaté rodiny Di Carlových, kde se seznamuje s novými přáteli. Ale narazí tam i na nové nepřátele, kteří nemůžou vystát její nezkrotný temperament a přímočarou upřímnost. Seznamuje se i s pohledným Ivem Di Carlo (Facundo Arana), mladým budoucím dědicem rodinného bohatství. Milagros a Ivo jsou jako oheň a voda, dva nezkrotné živly, které nejdou úplně dohromady, ale jeden ke druhému neodmyslitelně patří. Jak to s nimi dopadne, to je jedna z hlavních otázek nejslavnější a nejoblíbenější humorně-romantické telenovely Divoký anděl. Zamilujte si zábavný a napínavý příběh o lásce, rodině, bohatství, chamtivosti a lžích. Divoký anděl je plný plný napínavých zvratů, nečekaných překvapení, humorných situací i vášnivé romantiky. (TV Prima)

(více)

Videa (4)

TV spot 4

Recenze (421)

Zetwenka 

všechny recenze uživatele

Divoký anděl jsem občas ráda sledovala, úvodní píseň byla skvělá. Milagros a Ivo byli fajn, Houf dalších služek a ostatní postavy dodávali energii příběhu - co mi vadilo byla však délka " kdyby na nějaké extra zápletky a množství děje, tak neřeknu" ale posléze se mi z toho stal jen kolotoč scházení a rozcházení představitelů - pak mi už šlo docela na nervy. Ale zase bouře jejich emocí a napravení Iva nebylo od věci i docela slušně to hráli. Byla to jedna z prvních telenovel co jsem zkoukla, tak budu milá a dám 2 hvězdičky. Počet dílů 270 Viděno: 148 V rámci znovu vysílání po dvaceti letech(dopsáno 12/2020) dáno opáčko a dokoukáno vše 270. V originále je jich 285 dílů, názor v rámci hodnocení lavíruje mezi 2 až 3 hvězdami, (za ten humor, písně jedině ++ ) ale bohužel délka, ta to zabíjí. Nejlepší vykreslen byl vztah mezi babičkou (mimochodem její představitelka ji hrála opravdu skvěle) a Milágros, byl tam posun, děj i charakteristika, humor.... Ostatní si prošli od lobotomického chování po otočky v pravdě absurdní jako třeba Pablo. Další viz. slova před lety, opakovala bych se. Oblíbené postavy :Mili, Glorie madam Angelika, Ivo, Boby. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Srdeční záležitost dob dávno minulých. Krásná a sympatická Natalia Oreiro v roli správně ztřeštěné a milé Milagros, která byla naší hrdinkou. Chytlavá hudba a písně, zejména geniální ♫ Cambio Dolor a Me Muero De Amor ♫ (kdo z Vás si ještě, jako já, pamatuje text?:), přemíra vtipných scén, dialogů a ztvárněných postav, excelentní český dabing, v hlavních rolích Ivana Andrlová a Ivan Jiřík a spousta dalšího pro mě z této telenovely dělají mou snad nejoblíbenější. Všechny tyto, mnou vyjmenované aspekty nejspíš vyvolají silný výsměch a nepochopení u osob, které by si přečetly tento komentář. Stejně i tak tuto všeobecnou averzi, pociťovanou snad u všech jihoamerických telenovel, zcela nechápu. Telenovely se snad asi ani nedají brát jako součást kinematografie, ale myslím, že ve svém "žánru" se jich najde pár, které v tom všem patosu, intrikách, rodinných spletitostí a nekonečném hledání pravé lásky, mají i něco navíc. Divoký Anděl zdatně odkopal a zakopal všechny ty přehnaně dramatické a slzavé telenovely a přinesl do žánru svěží závan. Je totiž komediálním seriálem, který dokáže vkusně míchat klasické novelové postupy s hodnotnou dávkou ladného humoru a lehkého, i zběsilého vtipu. Spoustu dialogů si stále pamatuju:) Svého času (a vlastně možná stále) jsem považovala Mili a Iva za nejdokonalejší pár televizních obrazovek a všech seriálů vůbec. Všechny jejich společné scény (a ty líbací, mmm:) prostě až přetékají chemií. No, zkrátka nezapomenutelná sestava alias Milagros "Mili, Cholito", Ivo, Gloria, Lina, Angelica, Luisa a Federico Di Carlo, Vicky, Pablo, Damian, Andrea, Pilar, otec Manuel, majordomus Bernardo, kuchařka Socorro, její dcera Martha, Morgan "Rocky", Ramon, Chamuco, ehm, kdo dál...?:) ()

Reklama

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud perverzně ulítáte na plastech, pak tenhle umělohmotný pokus o romantiku bude to pravé právě pro vás. Sledoval jsem svou sestru čumíce na každý díl, žhavíce video aby jí něco neuteklo a nechápajíce její posedlost žádající si exorcismus. U telenovel jsem si zvykl na aspekt uřvané a plastelínové hlavní hrdinky s krkolomným jménem. Ovšem to co předvedla ta ulítlá Oreiro v tomhle "ophnusu" (záporný ekvivalent k opusu), to mi na dlouhé dny vyrazilo dech. Láska je cit nejhlubší, ne do hloubky zakopaný. Láska je signál srdce, ne signál S.O.S. Zkrátka to co k nám začali jihoameričani importovat, to si mohly fakt nechat od cesty. A to točí tak dobré nezávyslé filmy. Ó dio, ó bože!!!!!!! ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Telenovela, která začátkem tisíciletí byla až nepochopitelně populární. Co by za její popularitu dala třeba taková KASSANDRA, která s ní běžela v dvojbloku. V tu dobu holt nebyl ještě tento žánr tolik vyčerpaný a oproti legendární MANUELE to byla příjemná a nápaditá změna (Ano v tomto kontextu lze použít i taková superlativa.) Dodneška s nostalgií vzpomínám na pohledného mafiána Pabla (ten byl zlej). Nejvíc se jako mafián projevil, když u něj jednou v šuplíku našla uklízečka pistoli. Od té doby se ho všichni v domě báli. Ze svého pokoje řídil celou Cosa Nostru. Zato příjemný gentleman pan Ivo, kterého milovala Milagros, to bylo zas jiný kafe. Nejdřív si ho nemohla vzít, protože jí nechtěl, pak ho zas nechtěla ona, pak si myslela, že je její bratr a hlavní dějovou linku to tak utáhlo docela dlouho. Populární Natalia Oreiro v roli Milagros, byla tak populární, že jí pan Železný pozval (jako největší trumf) na předávání Českého slavíka. Dokonce si na playback vystřihla i titulní píseň seriálu. Ze své popularity v ČR byla natolik příjemně na větvi, že tu hned vydala 2 hudební desky. No abych to zkrátil. Neviděl jsem samozřejmě všechny díly seriálu, ale ten závěrečný se svatbou Iva a Milagros jsem si ujít nenechal. Docela mě pobavily poslední záběry, jak nevěsta ve svatebních šatech vběhla na trávník a jako správná fotbalistka si (poprvé v seriálu) kopla do míče. Je zkrátka vidět, že v Argentině, kde je fotbal náboženstvím, jdou autoři do vkusu širšímu spektru diváckého publika. Ještě si přes ty svatební šaty mohla přetáhnout dres Maradony. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno jako kluk, jsem i já sledoval Mili (Cholito) s kšiltovkou co opustí brány kláštera a dospělácký život začíná coby uklízečka, která se zamiluje do syna kde pracuje.. To však přinese řadu situací, hádek a rozbrojů, ale také pěkné chvíle.. Tehdy jsem tuhle argentínku naprosto baštil ! Takže i díky tomu a po shlédnutí většiny dílů dávám 3* :-) ()

Galerie (185)

Zajímavosti (31)

  • Na začiatku seriálu sa pýta Doña Angélica (Lydia Lamaison) jej slúžky Milágros (Natalia Oreiro), kedy je narodená. Ta odpovie že 27.11. a je narodená v znamení strelec. V skutočnosti sa však narodila 19.5. v znamení býka. (fandafilmov)
  • Divoký anjel sa natáčal 12 až 14 hodín denne, Natalia spolupracovala na humornej stránke scenára a často ho aj prepisovala podľa okamžitých nápadov. (matthew.17)
  • Hlavní představitelka Natalia Oreiro nosí v celém seriálu ponožky a to proto, že má na noze u kotníku tetování, jenže v seriálu hraje prostou dívku vychovanou v klášteře, tak by to nebylo vhodné, tak se to vyřešilo tím, že nosí ponožky hodně často. (cariada)

Reklama

Reklama