Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina mimozemských bytostí cestuje galaxiemi, aby osvobodila ženami utlačované muže a umožnila tak vznik homosexuální společnosti napříč vesmírem. (Richie666)

Recenze (9)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Bizardná príšernosť upomínajúca názvom na nezabudnuteľný Woodov "masterpiece", ktorá svojou absurditou spoľahlivo neguje takmer všetky nepodarky vyplývajúce z amaterizmu (i keď pripúšťam, že to funguje iba pri jednom pozretí :-) ). Snímka je okrem iného dôkazom, že nielen Tarantino vie účelovo vhodne používať staré hudobné "fláky" (počínajúc ústrednou melódiou na seriál Green Hornet). ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Jedině totální negramot si nezamiluje tuhle kultovní klasiku blaxploitation subžánru. Absolutní top hovno a komediální zlato tenhle kraťas. Jakože co si budem, Quentin Tarantino's been real quiet since this dropped.... ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

"Vesmír a jeho velká moc, jeho evoluční síla, kterou nemůže zastavit nikdo. Ve své kráse je vesmír nádherné místo k životu, naplněné harmonií a vesmírnou radostí. Je to svobodné místo, kde lidé mají možnost sebevyjádření a být takoví, jací jsou. A to vše proto, že někdo o nás pečuje, protože někdo na nás dohlíží, když spíme, když hrajeme, když odpočíváme. Toto je film o těch, kdo riskuje svůj život i partnery pro zabezpečení života v nádherném a svobodném vesmíru. Toto je film o gay-negřích z otevřeného kosmu. Přicházejí z planety Anus z daleké osmé sluneční soustavy. Ve svém rozvoji gay-negři o hodně předčí ostatní tvory ve vesmíru. Nejúchvatnější na nich je to, že za pomocí svého super-intelektu a svého vysoce rozvinutého telepatického systému čtení myšlenek dokáží vytvořit prostředí, společnost, ideální svět pro život ... bez žen. ČISTĚ MUŽSKÝ SVĚT." ____ Pokud se ve filmu nahradí gay heterosexuálem a černoch bělochem, pak v celé své misijní kráse a velikosti vyvstane evropsko-americká, katolicko-protestantsko-komunisticko-demokraticko-liberální společnost bílých mužů, kteří sebeobětovně přinášejí světlo, pravdu, lásku, spravedlnost a řád do všech končin temného, utiskovaného, chaotického vesmíru. ____ Amatérský vizuál, trollovský obsah, avatarsko-vesmírná odysea, kreacionistická praxe v blaxploitation trash filmu. Gay-negři odvážně míří tam, "where no gay has gone before". Tento film v elitní kultuře by vůbec nemohl existovat, eventuálně neměl vzniknout, ale v masové civilizaci má své zákonité místo. Viz Zánik západu Oswalda Spenglera a Volnou diskuzi. ____ Nemohu neocitovat výzvu jednoho diváka, který díky tomuto filmu konečně prozřel: "Pravda, kterou ukazuje tento kraťas, je doslova děsivá. Zapřemýšlejte se – vždyť ženy skutečně skoro vůbec nic neudělaly pro pozemský vývoj. Všichni významní vědci, mocnáři, vojvůdci byli sami muži. Proč? Protože nic z toho ženy nepotřebují, jim stačí utiskovat muže. Ženy nejen visí na naších bedrech, ale i vyžadují, abychom si jich vážili. Jen si představte, jaký by byl svět bez žen – plný lásky, spravedlnosti, pravdy. Myslím, že muži dost trpěli během sexuální revoluce. Musíme vrátit chomout na ženské krky. Musíme se vrátit k tradičnímu chápání lidské společnosti. Nač ženy potřebují vzdělání? Stačí jim 3 třídy a pak ať vstupují do dobrovolného otroctví do rodiny svého manžela. Nač ženy potřebují svobodu? Svoboda z nich dělá drzé mrchy. Proč ženy mají něco řešit v osvícené mužské společnosti? Ženská logika je tupá a iracionální. Myslím, že všichni muži musí přijmout radu gay-negrů z otevřeného kosmu a začít budovat novou lidskou civilizaci." ____ Film mne mile překvapil svoji cudností, jemností a čistotou. ____ K vidění: http://www.youtube.com/watch?v=-ncwCETyQlk ()

Pecival

všechny recenze uživatele

Par momentů je vtipných (hlavně ta s tím skopčákem), ale jedná se o klasický případ filmu (spíše "filmu"), kde myšlenka a ultimátní název (a poster) je výrazně slibnější než výsledný film. Nechávám bez hodnocení, ale moc jsem se nebavil. ()

Carthorias 

všechny recenze uživatele

Božínku, to bylo tak teplý až mi za oknem začala zářit duha. Skupinečka buzíčků s rozkošnými jmény typu D. Ildo, Kapitán B. Dick, Shaved Balls, Arm In Ass a Schwul (pan Schwul je němec, znamená to buzna), tmavších než černá díra, snažící se naopak dostat do díry hnědé, pluje vesmírem ve své falické lodi a rozsévají semeno poznání. Až narazí na hrozbu mezigalaktickeho míru - krvelacne stvury, známé jako pozemské ženy!!! Inu, nezbývá než zkonzultovat svatý konečník, a naplánovat konečně řešení ženské otázky, aby na zemí zavládl mír, sluníčko a vseobjimajici teplo. To je tak asi vše o příběhu, ale to je pouze polovina úspěchu, druhým elementem jsou naprosto šílené výjevy, které sem ale padnou jak prdel na penis. Když se začne černej frajer s horou svalů a pimp knirem trast jako osika a brečet před padesatikilovou holkou jako kdyby před ním stal sám ďábel, a to prosím v otresnym dabingu, kterej je tak 2 vteřiny mimo synchron, když začne Mr. Schwul krásnou němčinou posílat zenske pleme do pekel a pod tím titulky ukážou řadu haknkrojcu delších než fronta na sociální dávky v Ústí nad Labem, kdykoliv když začne mluvit palubní počítač a vy přemýšlíte jak do tohohle filmu dostali Stephena Hawkinga, když probíhá křest pozehnanym semenem, budete jen nevěřícně valit bulvy a zatinat sverace. ()

Tritonek 

všechny recenze uživatele

No co říci, herecké, režisérské, scénáristické hodnocení asi tak 5%. Ale dávám 4 hvězdy za to, jak jsem se u tohodle filmu smíchy málem potrhal - scény kdy je představována posádka, vymazávány jednotlivé ženy a povyšování semenem jsou neskutečně vtipné, navíc je to krátké, takže věřte, že když se vám to nebude líbit, tak vás nebude alespoň dlouho mučit ()

Vena69 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film bohužel nemá kromě svého názvu co nabídnout. Chápu, že od krátkého nízkorozpočtového ,,meme-filmu" není možné čekat mnoho, ale fakt mě to vůbec nebavilo. Chtělo to víc fantasie, aspoň nějaké dialogy - prostě větší snahu. Chtěl bych nějak ocenit, že film s tímto názvem vůbec vznikl, ale to na jednu hvězdičku bohužel nestačí. ()

Reklama

Reklama