Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vanessa je zasnoubená se Stephanem. Není však přesvědčená, že právě on je ten pravý do manželství. Pracovní povinnosti ji zavedou do Benátek, kde se seznámí s irským novinářem Billem. Stráví spolu pár dní i nocí. Po návratu domů Vanessa zruší zasnoubení a chce zapomenout taky na Billa. Bill, který odchází na nebezpečnou reportáž na válkou zmítaný Balkán, pozve Vanessu do Dublinu, aby se mohli rozloučit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

mirak2 odpad!

všechny recenze uživatele

Ach mamicka...preco ma takto tryznis? Rada: Nikdy nesedte v jednej miestnosti, ked mama vladne ovladacu. Ocakavatelne, otrasne hrane, otrasne natocene ()

Reklama

John80 

všechny recenze uživatele

Náhodne stretnutie zasnúbenej ženy s novinarom v Benátkach , kde žena išla pracovne, zaiskri medzi nimi hviezda 3* ()

Lukoye odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě je to zase důkaz, že pouze na benátských lokacích se příběh postavit nedá. Myslet si, že nejromantičtější město světa splní svojí službu i kdybych jen tak ležel a držel kameru je liché. Od začátku film plný špatných, nevýrazných dialogů kdy dramatičnost situace je rovnou z klidového stavu hnána do nesmyslné hysterie, jež by mohla být pochopena jako výraz schizofrenního chování, ale ne jako odraz péče o dospělou dceru. Herci jsou strašní, příběh naprosto tupej s tolika nesmyslnostmi a na sebe logicky nenavazujícími ději, že se jeden ani nestačí divit. Ve filmu se šetřilo kde se dalo a je to na něm vidět. Pravděpodobně tento televizní film spolykal veškeré prostředky na výpravu a na zbytek filmu nezbylo. Režisérova kresba válečného zpravodaje, jako hlavní postavy, je směšná a scény z válečné Jugoslávie aspirují na u mě naprosto nejhůř ztvárněné. Viz kosovský utečenec jež si veškerý svůj majetek veze ve velikém chromovém nákupním vozíku. Tvůrce tohoto snímku se zřejmě vyprofiloval na soft erotických pořadech pro playboy. Konec skoro ani nehodlám komentovat. Aneb jaká může být legrace když čekáte jestli se potvrdí, že je váš snoubenec, syn na mrtev. Kdejaký díl Dallasu je oproti tomuto perlou. Hrůza. Janine vypadá po celou dobu strašně, člověk aby jí pod těmi líčidly hledal lupou a hraje taky mizerně. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama