Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soudní poradkyně Janna (Cynthia Rothrock) přežije brutální útok maskovaných lupičů, kteří ji napadli v jejím vlastním domě a zabili její sestru a synovce. Po tomto traumatizujícím zážitku je obdařena Janna zvláštní psychickou schopností, díky které může vrahy vyhledat a vykonat svou vlastní osobní spravedlnost. (montel)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Cynthie mě teda vůbec nikdy nepřitahovala, v době kdy jsem viděl poprvé Tygří spáry jsem ji i dokonce nesnášel. Zvykl jsem si na ní a její souboje jsou semtam okey, ale co si budem..filmy má horší než Don Drak. Tento slabej shit není vyjímkou. ()

wdc 

všechny recenze uživatele

Béčkový akční krimi film pro nenáročné diváky. Přitažlivá a sympatická hlavní herečka - instruktorka bojového umění, bere spravedlnost do vlastních rukou a používá své umění úspěšně proti zločincům. Bojové scény, kterých se Cynthia účastní jsou docela zábavné - trochu na způsob Bruce Lee a Jackieho Chana. ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem ¨se dočkal odhalenější Cynthie. Cynthia jako tajemná mstitelka je super,bojové scény sice nejsou jako kdysi jak jejich starších filmů,ale mě film nenudil ani chvíli,tak s čistým svědomím dávám za pět hvězdiček. Typické béčko 90.let na,které se můžu podívat kdykoliv. A nejen na žhavou Cynthia s krásným tělem. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tento film zaujme len dvoma aspektami. Okrem Karate Tiger 1 je to prakticky jediný akčniak v ktorom má Kurt McKinney väčšiu úlohu. Za tých 10 rokov ale už dosť zostarol a keby som nevedel, že to je on, tak by som ho asi ani nespoznal. Oveľa viac nadchne ale to, že sa tu Cynthia často predvádza v spodnom prádle, či už na to je nejaký zmysluplný dôvod alebo nie. Všetko ostatné stojí za starú belu. Zápletka je nezáživná. Šokujúce záverečné odhalenie odhalíte tak po piatich minútach. Akciu tvoria len bitky v rôznych opustených skladoch. Veľa ich nie je a je to taký americký nudný štandard tej doby. Chvaty sú pomalé, postrádajú tvrdosť, nič náročnejšie nikto nepredvedie. A k tomu sa často strihá. Ale aj celkovo je to natočené úplne o ničom, jak všetky ostatné Maslakove filmy s Dráčikom Wilsonom. Keby som mal desať, tak by som bol nadšený, ale to už dávno nemám. 3/10. ()

montel 

všechny recenze uživatele

Janna (Cynthia Rothrock) je doma napadena maskovanými lupiči. Útok nepřežije její sestra a synovec. Janna získává po tomto otřesném zážitku zvláštní psychickou schopnost, díky které může útočníky vystopovat a vykonat spravedlnost po svém....Průměrné akční béčko se slabšími akčními scénami,laciným příběhem a hodně blbým střihem. Ale pokud chcete večer vypnout mozek a pobavit se nad mlátičkou Cynthií, kterou já moc nemusím, tak budiž. Navíc jsem ji tady viděl poprvé téměř nahou a v sexy prádle.Hihi 40% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • V tomto filmu má Cynthia Rothrock pár erotických scén, při kterých vzniklo několik známých erotických fotek Cynthie Rothrock. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama