Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Félix je mladý muž smíšeného původu, který žije ve spokojeném vztahu s milencem Danielem v přístavním městečku Dieppe na severu Francie. Když ho propustí z práce a v bytě po zesnulé matce najde staré dopisy s adresou otce, jehož nikdy nepoznal, rozhodne se jej najít. Pěšky a stopem cestuje napříč zemí do Marseille, vybavený pouze HIV léky a duhovým drakem. Svým životním elánem a optimistickým náhledem okouzluje lidi, jež na cestě potkává. Road movie o síle přátelství a alternativní rodiny, kterou si člověk sám vybere. (Febiofest)

(více)

Recenze (4)

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Opis ťažkých tém (AIDS, rasizmus, homofóbia) v háve jemnej sociálnej komédie. Krásne natočené Matthieu Poirot-Delpechom. ()

Reklama

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Na to, že Felix přišel o matku, ztratil práci a je HIV+, tak je film plný optimismu a života, a to je na tomto dílku to nejpodstatnější. Letní párdenní putování od severozápadu na jih Francie je dobrou náplastí na bolavou lidskou duši, a to nejen zásluhou hlavního protagonisty … 6866 ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Další z filmů typu "jízda", ale není to jízda bezcílná ani bezstarostná. Félix, který žije v Dieppe s Danielem, se na ni vydává, aby se pokusil najít otce, kterého nikdy neviděl. O tom je tento film - o mladém muži, který putuje pěšky či stopem z Normandie do Provence. Najde Félix svého otce? (gaytitulky.info) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama