Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o úspěšném univerzitním sportovci. Johnny Walker je normální americký teenager - rád chodí na mejdany, prohání holky... Jedinou jeho zvláštností je, že je to nejlepší středoškolský sportovec v USA. Proto ho všichni chtějí, proto ho zahrnují vším možným - od sportovních aut až po svůdné ženy - jen aby ho získali... Johnny slíbí své přítelkyni, že s ní půjde studovat na Státní universitu, ale posléze se ukáže, že není vůbec snadné dodržet tento slib - konkurence je slibná a lanařící agenti různých universit se předhánějí v ohromujících nabídkách. Nechybí však ani vydírání za pomoci okouzlujících dívek... Jenže jako vždy je všechno jinak a Johnny nakonec všechny překvapí... (INTERAMA a.s.)

(více)

Recenze (15)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tyhle 80´s teen komedie (až na pár případů) nemam moc rád. Nemam jim ani moc, co vytknout, ale ve srovnání s komediema podobnýho žánru, který se začaly koncem 90. let točit jak na běžícim pásu, je to prostě slabší. Hranice vulgarity ve filmech se holt posunuly :-) Na týhle komedii je sympatický, že se nebere moc vážně a chvílema bych řek, že skoro paroduje sama sebe. No nějaký to morální poučení na konci samozřejmě chybět nemohlo, ale s tim se člověk u podobnejch filmů holt musí smířit... ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Odolá nadějný hráč amerického fotbalu lákání peněz a slávy? 1) Hraje tu 20letý hezký, ale herecky nevýrazný Anthony Michael Hall (titulní postava). Jiná třída je 23letý Robert Downey jr. (Johnyho kamarád Leo). Mimochodem roličku vyšetřovatele si střihl Downeyho otec. 2) Výchovný konec diváka nezanechá v nejistotě, jak to všechno dopadne. Všimněte si udělených trestů. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ja somár som si myslel že to bude o rebelovi Johnnym, ktorého bude hrať Robert Downey Jr. a to je celý film o "Rustym" z Prázdnin v Amerike (1983). Robert Downey Jr. si tam strihne pomaly 10 minútové cameo. Ak čakáte nejakého rebela v podobe Jamesa Deana tak zabudnite, tu je to len o nudnom hráčovi ešte nudnejšieho amerického futbalu. Šťastlivec Anthony Micheal Hall aspoň zažije parádny foot fetish s mladou Umou Thurman. Tá je prekvapivo jediným spestrením inak nudného filmu. Hudba sa mi žiadna nevryla do pamäte, rovnako ako po mesiaci zabudnem na všetko, čo sa odohrávalo v tejto snímke, ktorá nemusela nikdy vzniknúť. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento film je v podstate o nábore hviezdneho stredoškolského futbalového rozohrávača na vysokej škole. Bojuje s morálnou otázkou, či chodí do okázalých peňažných škôl alebo do tej, kde by mohol získať vzdelanie. Medzitým sa jeho rodina, tréner a priatelia stanú obeťami vysokoškolských nábor árov. 6/10 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ze vraj komedia. No ja neviem, ale mne to prilis vtipne nepripadalo. Cely cas sa hlavny hrdina rozhoduje na ktoru vysoku skolu pôjde a to je tak vsetko. Vtipne sceny tu ma na starosti blaznivy kamarat hlavneho hrdinu v podani Roberta Downeyho Jr. Ale vela vtipnych situacii tu nie je. Celkove ladenie filmu je skôr dramaticke, ale dost povrchne. Takze vo vysledku to nie je ani velka zabava ani poriadna drama. Taky nefunkcny nudny mix. Najviac ma na filme zaujala nadherna mlada Uma Thurman. Hlavne za nu davam filmu priemerne hodnotenie 5/10. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Ted Nugent soutěžil o Zlatou Malinu v kategorii nejhorší úvodní píseň. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v texaském Georgetownu a Sant Antoniu. (Terva)

Reklama

Reklama