Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blake je mladý začínající herec. A samozřejmě se snaží užívat života plnými doušky. To, že má vždy několik žen současně, považuje při své práci za zcela běžné. Vždyť stačí jen trochu plánovat a žádné problémy by neměly nastat. Dokonce i rande si domlouvá na stejném místě a ve stejnou hodinu. Je to velmi praktické pro zapamatování. Ale nesmí to být samozřejmě ve stejný den! Tahle nešťastná situace se ale Blakovi jednou přihodí. Po celkem rychlé fyzické výměně názorů s oběma zúčastěnými Blake najednou zjišťuje, že je bez děvčat. Náhle mu bleskne hlavou velmi zajímavý nápad. Co je mít obě najednou? Stačí jen holky nějak přesvědčit. Ale Blake je přece herec, takže by to neměl být žádný problém. Tím se začíná roztáčet kolotoč neuvěřitelných komických situacích, ale i překvapivých odhalení. (Vapet Production)

(více)

Recenze (18)

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle trapnost si zřejmě hraje na komorní drama o mezilidských vztazích. No, každopádně to moc nevyšlo. Je to směšný každým coulem, celá situace je poněkud za vlasy přitažená, a řeší se tam jen samé nesmysly. Kdyby to alespoň nějak dopadlo! Ale ani to ne! Dneska už se opravdu může točit film o čemkoli. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Film o tom, ako sa stretnú dve ženy a zistia, že chodia s rovnakým mužom. A potom sa s ním celý film v jeho byte rozprávajú. Keby to však boli nejaké zmysluplné rozhovory, ale sú to len stupídne kecy o ničom s niekoľkými sprostými slovami predelené jednou rýchlovkou Downeyho s Heather. Fakt nechápu, co tím autor chtěl říci. ()

Reklama

vovarano 

všechny recenze uživatele

tento film si ma našiel úplne náhodne a úplne nepripraveného niekedy pred mnohými rokmi niekedy po pol noci v TV. a keď píšem nepripraveného tak tým myslím , že som nemal v pláne ho pozerať ... film ma však danou zápletkou o budúcom hercovi, ktorý si skúša svoje herecké schopnosti na jednej ako aj na svojej druhej frajerke ma naozaj dostal a sledoval som ho až dokonca. naozaj zaujímavé ako sa dá iba za pomoci jedného bytu a troch hercov poskladať naozaj pútavý dej ....a určite aj inšpirácia pre budúcich minimalistických producentov, či scenáristov ... ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Hodně neobvyklý a moderní pohled na novodobou romanci. Někdo může namítnout, že film s třemi herci v jednom bytě je nudný a ukecaný, ale scénář je nabitý tak svěžími a smysluplnými dialogy, že se mezi postavami pořád něco děje. Downey má štávu, není co vyknout, a Graham i Wagner jsou skvělé. Bála jsem, aby to ve výsledku nepokazili nějakým neurčitým do sebe zahleděným koncem, ale bylo to právě naopak. Konec je emocionální a naprosto ryzí. Stejně originální jako celý film. ()

Devilskitten 

všechny recenze uživatele

Velmi originálně pojatý film, připomínal mi spíše divadelní představení než běžný film. Děj je založený především na osobním životě Blakea, odehrává se hlavně v jeho bytě, proto herci dostávají více prostoru se ukázat, prodat více svou roli a chopili se toho opravdu skvěle. Ze začátku jsem se bála, že bude děj hrozně zmatený, ale jak se ukázalo, dostal pak film svůj řád a postavy se projevily naplno. Obdivuji především výkon Roberta Downeyho jr., protože se ve filmu objevuje dost scén, dialogů a monologů, které pro něj měly jistě svou váhu i v jeho osobním životě, o to snazší pro něj asi bylo se do role vžít, ale o to více ji prožíval, což bylo velké plus pro film. Ne každému bude tento typ filmu po chuti, ale mě se velmi líbil. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama