Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sympatický, ale plachý Joe Dennison je nepříliš úspěšný spisovatel a vynálezce, který se marně pokouší prorazit a tak zatím žije v Kalifornii ve zchátralém domě a zatímco po večerech mlátí do kláves, přes den se živí jako školník. Jednoho dne přistihne při pokusu o podvod jedenáctiletého školáka Tima Pricea, který žije se svou svéhlavou svobodnou matkou Emily a nepříjemnou despotickou babičkou. Žena sice sympatického školníka nejprve slovně napadne, ale Timovi se líbí a stanou se z nich přátelé. A protože mu zjevně chybí otec, rozhodne se ho dát dohromady se svou uštěpačnou matkou. Emily a Joe se skutečně stanou přáteli, oba však za sebou mají řadu zklamání a životních šrámů, takže nikdo z nich nemá odvahu ani chuť učinit první krok k dalšímu sblížení. A když už se konečně zdá, že s pomocí Tima by si konečně mohli vyznat lásku, dočká se Joe konečně vytouženého úspěchu. Spolu s ním se však objeví jeho vypočítavá bývalá přítelkyně Carrie, se kterou se Joe už několikrát rozešel a zase dal dohromady. Ta je odhodlaná překazit rodící se lásku. Joe se musí rozhodnout pro jednu z žen a vybere si Carrie. V poslední chvíli si však uvědomí, že udělal velkou chybu a pokusí se vše napravit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

anderson 

všechny recenze uživatele

Skvelý romantický film o starnúcej slobodnej matke, ktorú jej drzý synček "dokope" do vzťahu s jedným všeumelcom. Nenápadný a v našich končinách absolútne nedocenený film. Na tv MARKÍZA uvedené ako: SILA LÁSKY. Apropo ten stupídny preklad názvu o filme nič nevypovedá, tak sa nenechajte odradiť. (21.10.2004) ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to roztomilý milostný príbeh v hlavnej úlohe s Richardom Dreyfussom a Susan Sarandonovou. Áno, je to veľmi gýčovité a úplne predvídateľné. Ale ak máte radi romantické drámy, tak tento film je pre vás. 6/10 ()

Pavlík 

všechny recenze uživatele

04. 01. 2011 (9.); ani ve Spojených státech v 80. letech minulého století se neoblékali kdo ví jak nádherně a Tim měl hrozné brýle, film ale nebyl nejhorší ()

Ice123 

všechny recenze uživatele

Dnes již takový průměr.... kluka by jste nejraději vzali a roztrhali na kousky s tím jak je pořád protivnej a zápletka s jasným koncem. Susan svým hereckým umem trochu nadzvedává hodnocení filmu (jen díky ní jsou 3*). 50%. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama