Reklama

Reklama

Obsahy(1)

10. března 1981. Duševně chorý mladý muž John Hinckley se pokusil zabít prezidenta Spojených států Ronalda Reagana. Prezident byl v kritickém stavu rychle převezen do nejbližší nemocnice a o jeho život svedli bitvu dva mladí chirurgové. Jen lidé z nejvyšších kruhů ví, že jde o víc než jen o záchranu jednoho muže. V době vyostřených vztahů Sovětského Svazu a Polska a vynořující se jaderné války musí někdo převzít kontrolu nad hrozící krizí. Začíná hořký zápas mocných, vláda nejmocnější země světa upadá do chaosu... Zastřelte Reagana je obdivuhodný pravdivý příběh osobní odvahy, intrik a podvodů, které přivedly národ - a celý svět - na pokraj zkázy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zastřelte Wacoslava1 za to, že jsem to chtěl po extrémně nezáživný první půlce vypnout. Ono se to totiž potom slušně rozjelo a nakonec se z toho vyklubal dokonce i lehce nadprůměrný film.55% ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Dva velcí muži amer.filmu v dramatu dvou osobností, z nichž jedna byla přesvědčeným atentátníkem a druhý americkým prezidentem. ()

Reklama

Reklama