Reklama

Reklama

Muzikál expres - 30 let

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Od roku 1990 se na vlnách Českého rozhlasu vysílá jediný muzikálový magazín v českém éteru. Jeho tvůrci, Michael Prostějovský a Pavel Bár, každý týden informují posluchače o muzikálovém dění doma i ve světě. Své 30. výročí oslavil Muzikál expres koncertem sestaveným z melodií z nejslavnějších českých a zahraničních muzikálů v podání našich předních muzikálových zpěváků. Za hudebního doprovodu Rozhlasového Big Bandu Gustava Broma pod vedením Vladimíra Valoviče zazněly písně z Jesus Christ Superstar, Vlasů, West Side Story, Carmen, Spamalotu, Evity, Největšího showmana, Elisabeth či Miss Saigon. Koncertem provedli Sandra Pogodová a Lukáš Adam. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Marze 

všechny recenze uživatele

Muikál není můj oblíbený žánr a po první písni se zdálo, že se budou nudně hrát jen slavné písně, ale pak hrál orchestr řadu pěkných neznámých. Ty zahraniční jsou hezčí. Příjemně mě překvapilo, kolik bylo na pódiu hudebníků. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tak předně bych rád řekl, že jsem u pořadu postrádal vysvětlení, co to vůbec Muzikál expres je. Sanda Pogodová a Lukáš Adam se jaksi neobtěžovali s vysvětlením pro ty, co Český rozhlas neposlouchají. Zřejmě tvůrci nabyli dojmu, že se na Art dívají jen posluchači tohoto rádia. Nutno taky dodat, že pořadem moderátoři neprovázeli, protože se ve skutečnosti objevili na začátku a pak ještě jednou. A konečně...docela mi přišlo, že se sboru zrovna moc nedaří držet se stejně. Jinak se ale vedle známých písní objevili i mě neznámé. Když se ale zapojili do zpěvu všichni včetně sborů mladých chlapců a ostatních zpěváků, vyznívalo to slušně. ()

Reklama

Reklama