Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bob Rueland žije ve šťastném manželství. Jenže nic netrvá věčně a jeho manželka záhy tragicky umírá při autonehodě. Mezitím v italské rodině, jež vlastní malou restauraci, řeší úplně jiný problém – jejich dcera a vnučka Grace má slabé srdce a její stav se rychle zhoršuje. Operace musí proběhnout co nejdříve, jinak jí hrozí smrt. Lékař Grace oznamuje dobrou zprávu – našlo se pro ni vhodné srdce. Shodou okolností jde právě o srdce Bobovy tragicky zemřelé ženy, což ovšem nikdo zatím netuší – vždyť tihle dva se neznají a nikdy se ani neviděli. To se ovšem brzy změní, když smutkem zdrcený Bob jednou náhodou Grace potká – a jejich srdce promluví… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

derryl 

všechny recenze uživatele

Příjemná romatická komedie, která si nehraje na stupidní hollywoodskou sladkobolnou romanci a dobře napsaným scénářem a solidními výkony hlavních představitelů. Překvapil mě hlavně David Duchovny, který se končeně přenesl přes stín agenta Muldera, jeho příběh nekončí, dá se říci, happy endem a je příjemně zlehčován výstupy tlupy staříků. Myslím, že jsme se konečně dočkali oddechové podívané, kterou můžeme bez zaujetí a s chutí sledovat. ()

Mr.Roman 

všechny recenze uživatele

Romantický príbeh z radu novodobých najklasickejších a najmenej originálnych, často prvoplánový a predvídavý. Avšak s tak výborným obsadením, že sa divák nechá uniesť rád a dobrovoľne. Ak zrovna nemáte nenáročnú romantickú chvíľku a máte chuť na niečo sofistikované, tak Return to Me nepozerajte. Zbytočne tak tento film vyfasuje ďalšie slabé hodnotenie, ktoré si, skrz svoje neduhy, nezaslúži. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak som nevedel, čo k sobotnému raňajšiemu upratovaniu/umývaniu riadu pustiť, či nejaké CD, ale hudobný kanál. Tak som pustil film, s cieľom mať nejaký príjemný podmaz, pri ktorom nie je potrebné premýšlať. Vráť sa mi dokonale splnilo účel, pretože neobsahovalo žiadnu nadpriemerne natočenú a emocionálne vyhrotenú scénu, pri ktorej by divák musel zasadnúť a strácať tak drahocenný čas. Takže vlastne je všetko v poriadku. Pre filmových kritikov utrpenie. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Bob (David Duchovny) neprožívá právě nejšťastnější léta svého života. Nedávno mu zemřela žena při automobilové nehodě, a aby se vyhnul stále větším depresím, noří se stále víc do své práce architekta. Kamarád se jej snaží rozptýlit, a tak jej jednoho dne pozve do zapadlé irské restaurace, kde Bob poznává Grace (Minnie Driver), místní servírku. A tak nějak se stane, že si ti dva padnou do noty, a brzy spolu začnou randit. Ale ani jeden z nich netuší, že je spojuje ještě jedna věc - Grace nedávno podstoupila transplantaci srdce, a shodou okolností dostala srdce Bobovy manželky... Těžko přetěžko se mi tento film hodnotí. Ač přeslazený jako by vypadl z knihy od Danielle Steelové, samotná zápletka není nijak špatná (sice už jsem někde něco podivného viděl, ale co je dneska originální, že?). Problém ale je, že David Duchovny hrál tak dlouho agenta Muldera, že si ho v jiné roli představit nedokážu, a stále jsem čekal, kde se vynoří agentka Scullyová. A druhým problémem je, že Minnie Driver z nějakého (mi) neznámého důvodu nesnáším - ač je určitě dobrá herečka, film ve kterém hraje mi rázem o několik stupínků klesá (zvlášť pokud hraje jednu z hlavních rolí). Je mi to líto, ale jinak to nejde - být jiná ústřední dvojice, bylo by i moje hodnocení jiné... ()

Bounded 

všechny recenze uživatele

Sebrat pár minut ději by vůbec neškodilo. Bonnie Hunt natočila dlouhou a přeslazenou komedii, která jí u mě vyšla protože mám rád stejnou hudbu jako kvartet pokrových staříků a protože mám slabost pro Duchovnyho od té doby, co koukám na Californication. Odkazy na boha mohou někoho vytáčet, já už jsem si v amerických filmech zvyknul. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama