Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bob Rueland žije ve šťastném manželství. Jenže nic netrvá věčně a jeho manželka záhy tragicky umírá při autonehodě. Mezitím v italské rodině, jež vlastní malou restauraci, řeší úplně jiný problém – jejich dcera a vnučka Grace má slabé srdce a její stav se rychle zhoršuje. Operace musí proběhnout co nejdříve, jinak jí hrozí smrt. Lékař Grace oznamuje dobrou zprávu – našlo se pro ni vhodné srdce. Shodou okolností jde právě o srdce Bobovy tragicky zemřelé ženy, což ovšem nikdo zatím netuší – vždyť tihle dva se neznají a nikdy se ani neviděli. To se ovšem brzy změní, když smutkem zdrcený Bob jednou náhodou Grace potká – a jejich srdce promluví… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Krásný, jednoduchý a velice půvabný romantický snímek, kde není nouze ani o city a slzy. Takřka dvouhodinová stopáž sice budí rozpaky, ale ukázalo se, že je v takovémto plynulém a nespěchajícím tempu přínosná. Vývoj děje tedy všemu dává přirozený čas a vlivem humorných částí pospolu se správnou jiskrou nenudí. Romanticky založené diváky dokáže oslovit a přinést jim skutečný romantický filmový zážitek. Pravda, už ze začátku je vše naprosto předvídatelné, ale proč si to tím kazit. Romantická šablona je zachována, takže jako obvykle se končí svatbou. Tady však trochu šalamounsky a tak se jedná o jedinou scénu, která předvídatelná rozhodně není. Tak či onak, je to dobře napsané, dobře natočené, dobře zahrané, zkrátka dobře odvedená práce. Jedná se o režisérský debut herečky Bonnie Hunt a povedl se. ()

Jimmy.y 

všechny recenze uživatele

Po nedělním obědě, zároveň k deštivému dni, ideální kousek :) hezké, milé, romantické. 'Malder' ztratí ženu při autonehodě, nicméně se stane dárkyni orgánu pro ženu, která potřebuje srdce a jedno 'rande' s kravkou jejich cesty spojí... Nakonec se dozví, že srdce je právě jeho milované ženy.... Ale dobře to dopadne :) 4* ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak som nevedel, čo k sobotnému raňajšiemu upratovaniu/umývaniu riadu pustiť, či nejaké CD, ale hudobný kanál. Tak som pustil film, s cieľom mať nejaký príjemný podmaz, pri ktorom nie je potrebné premýšlať. Vráť sa mi dokonale splnilo účel, pretože neobsahovalo žiadnu nadpriemerne natočenú a emocionálne vyhrotenú scénu, pri ktorej by divák musel zasadnúť a strácať tak drahocenný čas. Takže vlastne je všetko v poriadku. Pre filmových kritikov utrpenie. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Nenáročná záležitost, která by si zasloužila trošku zábavnější scénář. Příjemné výkony hlavních představitelů (vynikající Duchovny, který v úvodu může nedojmout leda naprostého cynika) a správná atmosféra jsou slušné podpěry pro relativně chatrnou dějovou linii. Výsledek není originální, ale pobaví, dojme a na chvíli mi dal pocítit, že "ten život má přeci jen větší smysl, když milujeme"... ()

derryl 

všechny recenze uživatele

Příjemná romatická komedie, která si nehraje na stupidní hollywoodskou sladkobolnou romanci a dobře napsaným scénářem a solidními výkony hlavních představitelů. Překvapil mě hlavně David Duchovny, který se končeně přenesl přes stín agenta Muldera, jeho příběh nekončí, dá se říci, happy endem a je příjemně zlehčován výstupy tlupy staříků. Myslím, že jsme se konečně dočkali oddechové podívané, kterou můžeme bez zaujetí a s chutí sledovat. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama