Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mik alias krokodýl Dundee žije se Sue v New Yorku. Vzájemně se milují, ale Mikovi se také stýská po domově a chce si najít práci. Bývalý manžel Sue se zanedlouho stane svědkem vraždy a film s fotkami z místa činu pošle Sue do New Yorku. Drogový boss Luis Rico ho nechá zabít, zjistí, kam fotky poslal, a nechá Sue unést a prohledat její byt. Pak zavolá Mikovi a přikáže mu film donést na jednu stanici metra, jinak Sue zabije. Mik se nejdříve zbaví policisty, který ho sleduje, a pak také gangstera, který si přišel pro film s fotkami... Díky své odvaze pak získá informaci, kde Rico Sue drží. S pomocí svého přítele a pankáčského gangu se dostane do Ricovy pevnosti. Do domu přijdou pankáči z gangu a také přijede policie. Mik Sue zachráním Ricovi se ale povede utéct – a je jasné, že chystá pomstu... Policie poskytne Sue a Mikovi ochranu. Když po nich však někdo začne střílet v hlídaném bytě, Mik se rozhodne vzít vše do vlastních rukou a spolu se Sue odjedou zpět do Austrálie. Brzy je však drogový gang vystopuje i tam a je jim v patách... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Falko 

všechny recenze uživatele

Po niekolkych rokoch som si opät zopakoval obe casti tejto romanticko-dobrodruznej komedie, pricom som mal predtym dilemu, ze preco sa mi vzdy viac pacila dvojka ako jednotka. Dnes uz tomu rozumiem preco. Pokial v jednotke boli len romanticke obkecavacky, ktore ma teraz bavili viac, ako pred 18-timi rokmi, v dvojke slo o unos, kde sa uz aj strielalo a slo poriadne o zivot, ale bol tam opät ten Dundeeho humor a okrem toho som dvojku videl v kine a na zazitok nikdy nezabudnem. Ale dnes som mohol obe filmy porovnat a kedze som dvojku videl s Madison a ona sa na dvojke nejako viac nudila ako smiala, pochopil som, preco je na dvojku tak slabe hodnotenie na CSFD. Mozno je to aj inym reziserom. Takze jednotke teda zvysujem hodnotenie z troch na styri hviezdicky, ale na dvojke si aj tak tie styri ponecham, jednoducho z nostalgie. Rovnaky komentar je aj na jednotke :-)... 08.08.2009 _______ Paul Hogan (Michael J. Dundee) +++ Linda Kozlowski - (Sue Charlton) +++ John Meillon - (Walter Reilly) +++ Ernie Dingo - (Charlie) +++ Steve Rackman - (Donk) +++ Gerry Skilton - (Nugget) +++ Juan Fernandez - (Miguel) +++ Charles S. Dutton - (Leroy Brown) +++ Produkcia: Paul Hogan +++ Hudba: Peter Best +++ Nemecka Cinema - 50% ()

Movie Gourmet 

všechny recenze uživatele

Zachraňování krásné Sue (Linda Kozlowski) ze spárů kolumbijského drogového bosse Rika je hlavní dějovou linií tohoto druhého celovečerního filmu o Mick(u) "Krokodýlu" Dundee(m). Film je vtipný a možná o trochu slabší než jeho předchůdce, ale pořád funkční a bavíte se u něj zvláště poté, kdy se děj přesune zpět do Austrálie. Verdikt: 3-3 1/2* a 70-75 %. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já si prostě nemůžu pomoct, ale dvojka mě bavila úplně stejně jako jednička. Paul Hogan coby Michael J. 'Crocodile' Dundee musí bojovat o svou milou nejen s drsnými mafiány, ale i nástrahami divoké přírody – která však jako vždy stojí hlavně na jeho straně. Linda Kozlowski byla svého času vážně okouzlující a je celkem škoda, že se ti dva po tolika letech nakonec rozešli. Asi nejvíc se mi líbila postupná „eliminace“ těch debílků v australské buši…Je ovšem pravdou, že minimálně polovina zúčastněných podala opravdu bídné herecké výkony. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

3* Krokodýla Dundeeho zná asi každý můj vrstevník, protože nebyl zatížený ničím špatným, co by mu bránilo se dostat za železný plot. Jde o romantickou dobrodružnou komedii, která má sympatické herce a divácky nenáročný příběh. I po letech baví a příjemně zpestřilo jedno odpoledne za což si své čtyři hvězdičky zaslouží. Při té příležitosti jsem ho zvládnul i s jeho pokračováním, které nepřináší nic nového, ale na druhou stranu mu nekazí moc image. Je zajímavé, že ústřednímu zamilovanému páru to klape i v životě a jsou spolu dosud, proto je v obou filmech to jiskření autentické. [ PŘÍBĚH1 /// SMYSL0 /// ATMOSFÉRA2 /// TEMPO2  /// ORIGINALITA1  ///   NÁLADA2 /// ART0 /// STYL1  ///  CASTING1 (3*MAX)] ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No tak dvojka uz je slabsi, to se ostatne dalo cekat, ale nejak vyraznej pokles kvality to neni. Problem je, ze oproti jednicce tu je uz vcelku slusnej pribeh, kterymu vsechno podleha, tudiz nema Hogan prostor, aby jen tak blbnul. Nicmene porad je to ten frajer, takze celej film opet spolu s Lindou tahne a porad to je slusna zabava. Jen by to chtelo drobet zkratit. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (6)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 109,3 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 239,6 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama