Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mik alias krokodýl Dundee žije se Sue v New Yorku. Vzájemně se milují, ale Mikovi se také stýská po domově a chce si najít práci. Bývalý manžel Sue se zanedlouho stane svědkem vraždy a film s fotkami z místa činu pošle Sue do New Yorku. Drogový boss Luis Rico ho nechá zabít, zjistí, kam fotky poslal, a nechá Sue unést a prohledat její byt. Pak zavolá Mikovi a přikáže mu film donést na jednu stanici metra, jinak Sue zabije. Mik se nejdříve zbaví policisty, který ho sleduje, a pak také gangstera, který si přišel pro film s fotkami... Díky své odvaze pak získá informaci, kde Rico Sue drží. S pomocí svého přítele a pankáčského gangu se dostane do Ricovy pevnosti. Do domu přijdou pankáči z gangu a také přijede policie. Mik Sue zachráním Ricovi se ale povede utéct – a je jasné, že chystá pomstu... Policie poskytne Sue a Mikovi ochranu. Když po nich však někdo začne střílet v hlídaném bytě, Mik se rozhodne vzít vše do vlastních rukou a spolu se Sue odjedou zpět do Austrálie. Brzy je však drogový gang vystopuje i tam a je jim v patách... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

xaver 

všechny recenze uživatele

Pokračování střetu dvou různých povah dvou různých světadílů. Lovec krokodýlů v New Yorku, to je spousta důvodů k zasmání. Již ubytování lovce v luxusním hotelu, to byl úvod za všechny prachy. Z tohoto hlediska hodnotím pokračování příběhu o lovci krokodýlu výš, než první film. Je to skutečně dobrá zábava za 4*. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mike Dundee (Paul Hogan) nyní žije v New Yorku se svojí přítelkyní Sue (Linda Kozlowski), a stále se snaží pochopit život v džungli civilizace. Jednoho dne se bývalému manželovi Sue podaří v Kolumbii nafotit citlivé fotografie drogového bosse, a poslat je Sue do New Yorku. Fotografie ale vyzvedne Mike. Drogová mafie unese Sue, a Mikeho vydírá, aby fotografie dostala. Ale Mike má jiné řešení celého problému ... Nevím jak se to stalo, ale dvojku Krokodýla Dundeeho jsem až do dneška neviděl, ač jsem byl pevně přesvědčený, že se tenkrát jednička i dvojka vysílal v televizi každou chvilku. Ale asi by to bývala jen jednička, a nějak jsem si to celé spojil dohromady - a musím říct, že jsem ani o moc nepřišel. Krokodýlova dvojka, stejně jako mnohem novější trojka mne ukrutně nebavila - kromě vtipného začátku (Mike v New Yorku) a docela zajímavého konce (jak se Mike postupně vypořádá s protivníky) byl celý prostředek filmu dost nudný... ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tak já se přiznám, že druhé pokračování se mi líbí podstatně víc než jednička. Za prvé tu máme jasnou zápletku a za druhé se také více rozehrává děj v rodné Austrálii, kde Mik využívá místního prostředí pro vtípky a trochu toho napětí. Ostatně i v novém domě v New Yorku toho zažívá víc a je to zajímavější. Líbila se mi hudba, ale australská anabáze je přeci jen kapánek lepší. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

,,Krokodíl Dundee 2" je uspokojivým pokračovaním odzbrojujúceho  prvého celovečerného filmu s austrálskou hviezdou Paulom Hoganom. Filmu sčasti chýba romantická linka a zakladá skôr na akčnú dobrodružnú zápletku so zbraňami a drogami. Moja výtka sa týka, že film má príliš málo humoru na to, aby išlo o komédiu. 6/10 ()

predators 

všechny recenze uživatele

Ikdyž druhý, stále si drží svou laťku zábavy hodně vysoko. Stále jsou tu pastičky a hříčky, kterými P. Hogan postupně "odstraňuje" své pronásledovatele. Mickovo charizma neuvadlo a my můžeme být jen rádi, že se opět skvěle bavíme. Zajímavosti: Během telefonátu s křovákem měl Dundee 3 nepřijaté hovory od Sue. / Rukojmí, jež byli drženi a popichováni jedním z křováků, byli nakonec snědeni. Tato scéna byla ovšem, kvůli své brutalitě vystřižena... :-) 80% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (6)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 109,3 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 239,6 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama