Reklama

Reklama

Následky otřesu: Zemětřesení v New Yorku

(TV film)
  • Česko Panika v New Yorku (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

První, sotva postřehnutelné příznaky zemětřesení pocítil New York ve chvíli, kdy vysoký důstojník civilní obrany veřejně vystoupil proti rozhodnutí starosty zásadně zaškrtit rozpočet městským hasičům. O několik hodin později se ničivá síla ozývá znovu. Sice na pár vteřin, zato plnou silou. Pak město přestane žít. Pod troskami leží stovky mrtvých, živí jsou uvězněni v metru, zmizely mosty, nefunguje elektřina, telefony... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

wosho 

všechny recenze uživatele

Velké ambice+malý tv rozpočet. Jak to může dopadnout je tento "skvost" dokonalým příkladem. Ale z těch tv pidiprodukcí je toto určitě podařenější kousek. Film nenudí, je napínavý a místy i dobře obsazen. Bohužel je však příliš americký. ()

ap2001 

všechny recenze uživatele

Na televizní film má "zemětřesení v NY" překvapivě dobré speciální efekty. Děj ve stylu katastrofických filmů ze sedmdesátých a osmdesátých let m.s. taky není přímo podprůměrný (vzpomeňte třeba šílený Asteroid nebo Povodeň). A WTC to tady kupodivu přežilo... P.S. Výše uvedený komentář je psán při úmyslném ignorování trapné druhé části filmu. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobré herecké obsadenie v priemernom televíznom katastrofickom filme. Je fakt zvláštne, vidieť v jednom filme Toma Skerritta z prvého Votrelca, Marka Rolstona z Votrelcov a Charlesa S. Duttona z Votrelca 3. Po robote fajn oddychovka. Ak nečakáte viac. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Jennifer Garner a jej dve sestry vyrastali vo veľmi konzervatívnej komunite, kde bolo nosenie mejkapu a chodenie do kina zakázané. Dievčatá museli dovŕšiť vek 16 rokov, kým im povolili prepichnutie uší. Jennifer Garner si tie svoje nechala prvý raz prepichnúť, až keď mala 27, a to práve kvôli tomuto filmu. Po skončení natáčania si nechala lalôčiky spontánne zahojiť. (martin1m2)

Reklama

Reklama