Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nadějná zpěvačka Carol Lawrence (v podání Gale Storm) zavítá do nového nočního klubu, který vlastní Danny Warren (Phil Regan). Dannyho otci Danielovi Warrenovi (Russell Hicks) se jeho klubové podnikání nelíbí a rád by přiměl svého syna, aby se zapojil do rodinného obchodu. Carol je z klubu vyhozena, protože ji pokládají za soudního vymahače. Shoda hodně zvláštních náhod ji poté nakonec přivede do kanceláře Warrena staršího, který jí najme právě coby soudní vymahačku. Když se do klubu vrací s nařízením o zanechání činnosti a zavření klubu, je jí místo toho konečně nabídnuto místo zpěvačky - a Carol jej ráda přijímá. V roli číšníků se objeví komediální skupina The Three Stooges, a ve snímku rovněž zazní hudba od Connee Boswellové, Louise Jordana, Willa Osbornea, Mary Treenové a dalších swingových legend. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Flego 

všechny recenze uživatele

Celovečerná stopáž je únavná aj pre skeče populárnej trojice hlupákov The Three Stooges, oveľa lepšie im seknú krátke grotesky. V tejto hudobnej komédii Moe, Larry a Curly hrajú čašníkov v nočnom klube a ich eskapády sú občas zábavné, ale nič výnimočné. Ešte horšie na tom je samotný príbeh, ktorý sa úmorne dopotáca do poslednej minúty filmu. Logicky z toho najlepšie vychádzajú samotné hudobné čísla plné swingových legiend. Prvý komentár, druhé hodnotenie. ()

klúčik 

všechny recenze uživatele

Pri pozeraní filmu som si uvedomil, čo sa natáčalo a hlavne na aký materiál v roku 1946 u nás. Tento film je prehliadkou dobrej hudby, výborných tanečných kúskov. Herecky ma zaujala tá trojica komikov. Tá scéna v pivnici s tými vodovodným potrubím bola výborná... Filmu dávam 55%. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ako swing bol dobry, na tanecne kreacie sa dobre pozeralo ......kvalitna vec najma v porovnani s tou biedou ktoru dnes premudrele tlchuby tak brutalne nadhodnocuju : 70 % ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Ne až tak špatné. Příjemná atmosféra nočního podniku, romantická (byť zcela předvídatelná) zápletka a hlavně báječné hudební a taneční výstupy ilustrující tempo doby rok po skončení světové války. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama