Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1197 se v německém Kolíně objevila nebezpečná čarodějnice a společně s démonem, který byl jejím mocným společníkem si chtěla město podmanit. Tenkrát se to sice nepovedlo, ale nyní je město znovu v ohrožení. Píše se rok 1998, který je trojnásobkem magického čísla 666 a krátce po sobě zemřou v Kolíně tři mladé ženy. Všechny se znaly,dokonce byly kamarádkami a všechny údajně zemřely na infarkt. Co je ještě podivnější jejich krev se nesráží. Netrvá dlouho a ženy povstanou jako živé mrtvé, jejichž prostřednictvím se může k ďábelskému životu vrátit také čarodějnice posedlá touhou ovládnout Kolín. K tomu je však potřeba ještě jedna, čtvrtá mladá žena. Pokud se čarodějnici její záměry podaří rozpoutá se nad Kolínem skutečné peklo. Čarodějnice se totiž chystá za démona v místní katedrále provdat a získat tak daleko větší moc. Je třeba najít někoho kdo ji dokáže zastavit a takový je jen jeden. Známý londýnský lovec duchů a krotitel démonů John Sinclair, který se s pomocí osvědčených zbraní jakými jsou kříž, stříbrné kulky, svěcená voda a tak podobně, dokáže postavit jakýmkoli mocnostem temnoty. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Dobrodružství Johna Sinclaira jsem kdysi hodně četl a v té době jsem taky viděl tenhle film. Snad v každém díle pan Jason Dark zmiňuje, že John Sinclair má blond vlasy a ejhle zde je má černé, jeho sekretářka Glenda, původně tmavovláska je zde naopak blondýnou, John se svým kámošem Billem Conollym přespávají v hotelu ve s tejné posteli, komisař Will Mallman jev sešitové předloze Johnovým přítelem ovšem tady se tak nechová, spíš naopak a plno dalších a dalších věcí, které mě v době, kdy jsem tento film viděl zklamaly a hodně vadily. ()

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

je strašná škoda, jak zmršili celkem dobrej sešitovej seriál. v 60 stránkovým časáku od Moby to ušlo (hlavně ze začátku), ale tohle byla opravdu děsivá trapárna. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Pro komplexní zážitek doporučuju alespoň nějaký ten díl z navazujícího seriálu. Jako samostatný film Die Dämonenhochzeit bez návaznosti na sešitovou řadu samozřejmě nefunguje. ()

Duoscop 

všechny recenze uživatele

John Sinclair. Sešitový časopis nakladatelství MOBA neměl ve své době konkurenci a dodnes na něj rád vzpomínám. Pamatuji si jak moc sem se na tento film těšil když sem chtěl konečně porovnat sešitové vydání s filmovým. Bohužel vám musím říct že sešitové vydání je bezkonkurenčně lepší a nebýt fanda tohoto žánru hodnotil bych ještě méně ale kvůli té nostalgii stovek přečtených sešitů dávám *** ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Mým mínusem je pouze to, že neumím němcky, takže jsem tomu ale sakra nerozuměl. Tak jsem si tady alespoň přečetl děj a pustil si to. Musím říct, že jsem se u toho bavil moc dobře. Sešitovým příběhům se to sice nemůže rovnat, ale v jejich kinematografii jde o ucházející kousek. Sinclairův herec tak nějak odpovídal mým přestavám o něm ( i když je John bloňdák ) a příběh byl také celkem zajímavý. Na konci mě dost překvapila podoba démona, byl to velmi povedený digitální trik, na Němce opravdu precizní výkon. 60%. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama