Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hoteliér Otto je sukničkář k pohledání. V malebné vesničce v Alpách se věnuje kromě práce hlavně uspokojování turistek. Jeho žena Olga zatím nic netuší, a tak je Otto spokojený. Nic by této "idyle" nescházelo, kdyby Otto nedostal dopis od makléře Mullera, který se mu chystá hotel zabavit. Otto a jeho kamarád Alois za ním odlétají do Stockholmu celou věc urovnat. Po příjezdu však potkávají tři okouzlující Švédky. Po bouřlivé noci však pro Ottu nastává kruté probuzení. Jeho žena Olga ho přiletěla zkontrolovat. Otto a Alois se tak vrhají z jedné katastrofy do druhé... (Europe Prod.)

(více)

Recenze (35)

Grimaldon 

všechny recenze uživatele

Krásní dívky, konkrétně Švédky splněno. Malebné prostředí Alp během léta, splněno. Spoustu humorných situací, co se ne vždy vydaří, splněno. Asi takhle nějak postupovali producenti u Lisa filmu. A chvílema to i funguje. Na letní odpoledne s vychlazeným nápojem a touhou zrelaxovat na gauči v parných vedrech naprosto dostačující, a vlastně i docela fajn film. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jasná inspirace. Myslím tedy Trošku. K chozemu bych jenom poznamenal, že bavorský flanďák nemusel nutně používat hlášku Sodoma, Gomora (a jiné), film byl nadabován v 90´, takže tvůrce českých dialogů se naopak zase inspiroval v Hošticích. Všimněte si, že je to v podstatě bavorskej Kameňák, vtip střídá vtip (většina je sice slaboduchých, ale na to se tu nehraje). ()

Reklama

anli 

všechny recenze uživatele

Lehka letni komedie,typicka sedmdesata leta v Nemecku.Urodilo se jich tam tehdy pozehnane.Tahle patri mezi ty lepsi-je vtipna,eroticka se specificky dobrymi hlaskami a v jedna z prvnich co kolovala na videokazetach v Cechach do zblbnuti.Z tohoto duvodu je to kult-ne z toho filmoveho.Takze slusnych 60%. ()

Oxymoron 

všechny recenze uživatele

No on to fakt ten Troška opsal! Jsem zdrcen. Ale zase musím říct, že naše Slunce, sena... jsou kvalitně o notný kus dál. Holt fekální Němci když nedají do nějakého filmu něco s ho*nem, tak by to asi ani nebyli oni. Ale občas jsem se zasmál, to zase jo. Když přimhouřím oči a kouknu na rok výroby, tak on je to vlastně takovej nadčasovej film :) ()

Oxiduji 

všechny recenze uživatele

Tuhle nádheru jsme si ve dvanácti pustily o prázdninách s kámoškami na VHS. Kazeta ukrývaná mezi povlečením v ložnici rodičů jedné z nás. Oči až na vrh hlavy. To bylo něco!! Kozy a bobři!!! Děj byl úplně nepodstatný a stejně jsme tomu nerozuměly. Jenomže pak jsme ještě více vzadu našly kazetu Josefina Mutzenbacher, oči nám odcestovaly až tam, kde slunko nesvítí, no a Švédky už nikoho nezajímaly. Společensky jsme se ovšem v širší partě vyšvihly, protože jsme viděly "slovy dva" sprosté filmy..Z nostalgie za tři. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama