Reklama

Reklama

Pohled z podkroví

  • Jugoslávie Pogled iz potkrovlija (více)

Mladá Linda Channing (Jennie Linden) navštíví svého snoubence Iana Faulknera (Michael Medwin) na starém šlechtickém sídle nedaleko Londýna. Zde se stane svědkem několika záhadných vražd. Neexistují žádné stopy, které by mohly tyto vraždy vysvětlit – pouze krvavé mrtvoly a děsivý zvuk, který se ozývá vždy krátce před vraždami. Do vyšetřování se pouští inspektor Mark Santini (Slobodan Dimitrijevic) a pomalu rozplétá příběh plný starých křivd a děsivých odhalení... (DJ Lonely)

(více)

Recenze (2)

troufalka 

všechny recenze uživatele

Ještě mi na občance nezaschnul infoust ... Na co jdou mladé holky, aby oslavily plnoletost?! No přece na horor!! Dneska bych se asi spíš usmívala! Dravec naučený na fosfor ... Ale krví poškrábaná tvář v patnácti? Tehdy jsem se na cestě domů neustále otáčela a schody brala po dvou!! Jó to byly časy!! ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....atmosféra vcelku áno - i výprava (zámok,park...) dobrá....motív klasický -  dedičstvo....ten súboj v podkroví hrôza-aj najslabšia časť Malého pitavala bola super akčňák proti tomuto....pozerateľné to napriek uvedenému  je.... ()

Reklama

Reklama