Reklama

Reklama

Recenze (5)

LibertyX 

všechny recenze uživatele

Rozlehlé sklepení, pod světly zářivek sedí žena v rudých šatech s lepenkou přes ústa, tím samým pojivem připevněná k židli. A proti ní stojí muž, který s ní chce hrát hru. Když vyhraje ona, může jít, když on, vydloubne jí oko. Zní to jako španělská variace na Saw se záporákem v přímém přenosu, ale není tomu tak. Samozřejmě je toho podstatou ohraná hra kočky s myší, jenže, klasicky, nic není tak černobílé jak vypadá. Tohle podání nabírá body atmosférou, všudypřítomnou nejistotou způsobenou samotnou přítomností šílence, výbornými herci a hudbou. A v neposlední řadě nejen brilantní hrou postav mezi sebou, ale i tou s divákem. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Najväčšia sranda je, keď sa psychopat hraje na psychopata, aby presvedčil celé okolie, že tým psychopatom nie je. Alebo je to celé úplne ináč? Prekvapivo kvalitný kúsok, v ktorom tvorcovia ťahajú za nos úplne všetkých, a darí sa to výborne. Prekvapení a zvratov je dostatok, a aj keď som to rozuzlenie už tak trochu očakával, na zážitku mi to neubralo, pretože nie je veľa thrillerov, ktoré dokážu baviť po celú dobu. ()

Reklama

ICTS 

všechny recenze uživatele

Bohužel mě film trošku zklamal, možná je to tím, že jsem od něho očekávala větší zážitek a hlavně více promyšlenější děj, který se na začátku zdá. Musím ale pochválit herecký výkon Grandinettiho. Konec nebyl vůbec překvapivý. ()

Redi 

všechny recenze uživatele

Jednu chvílu si říkám: ,,oh to vypadá skvěle..." druhou: ,,ježiš, to je debilita..." potom: ,,oh, na to přece nemůže naletět..." ... och može, to je taková blbost - a sám jsem se ztratil v citacích. Potom příjde konec a řeknu si ,,Kurva, to bylo tak nečekané" Sarkasmus nebo ne?! Neřeknu. Je to zajímavý počin. Podívej se! ()

Di Tecka 

všechny recenze uživatele

Skvělá psychologická hra aneb jak to udělat, aby vám prošla vražda bývalky.. Film, který během děje poplete bývalou ženu, policii i vás .... pátá hvězdička mohla být za vydloubnuté oko ;-) ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama