Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Australský rodinný film režiséra Di Drewa vypráví o trojici sourozenců, kteří musí zachránit svého domácího mazlíčka před nebezpečím. Christopher (Sam Geer), Isabel (Gezelle Byrnes) a Jeremy (Dayne Hudson) žijí se svou ovdovělou matkou, která se snaží udržet si práci, aby uživila rodinu. Děti se starají o oblíbenou kachnu Hildegardu, ale ta jednoho dne zmizí. Ukradli ji mizerové Wolf (Richard E. Grant) a Tony (Tom Long), kteří vystupují s pojízdnou přírodní show a živí se nelegálním lovem a prodejem exotických ptáků. Děti chtějí svou opeřenou kamarádku zpátky a udělají všechno pro to, aby ji vyrvali z Wolfových rukou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Smok 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som si myslel, že sa bude jednať o upútavku na zľavu na hydinové mäso v nejakom hypermarkete, ale nestalo sa tak. Tento operenec je divoký rodinný miláčik, nie je určený na konzumáciu a volá sa Hildegarda. Skúste naňho s nekalým úmyslom siahnuť trom dobre naštartovaným súrodencom a spoznáte ich spravodlivý hnev podobne ako dvojica strašlivo záporných zlosynov. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Ach bože, něco tak nudnýho jsem ještě neviděl. Opravdu tak nudný film asi neexistuje...a ti haranti co tam hráli, bych je sejmul. ()

Reklama

Pilda17 odpad!

všechny recenze uživatele

Spíše se hodí akce "sračka". Od tragických a otravných hereckých výkonů dětí, až po naprosto nicotní příběh, který nemůže zaujmout ani nejtupější uživatele CSFD. Nezáživný rodinný film, který v TV snad už neuvidím a příště snad radši sáhnu po Ulici nebo jiné nekonečné seriálové kravině, která je aspoň v hereckých výkonech trošku na vyšším levelu a to je sakra co říct .. 0/10 = 3% ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama