Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Fiktivní příběh o švédském podnikateli v moderních technologiích, který s partnery vymyslí legální streamovací platformu a převrátí tím hudební průmysl vzhůru nohama. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (49)

Reedl 

všechny recenze uživatele

Jsem u konce třetího dílu a fakt se musím přemáhat. Tohle nemá mít ani 50%. Potenciál by to mělo, ale to zpracování :( Udělat každej díl o jedný postavě to taky nezachrání. K čemu jsou ty zbytečně dramatický střihy? A v takovym počtu? Proč tolik prázdnejch a předvídatelnejch konverzací? Proč je to tak umělý? Proč to má fakt až tak moc špatnej anglickej dabing? Proč s tím ztracím čas a myslím si, že se to ještě zlepší? Proč tomu tu jednu hvězdičku nedám už teď? ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Svojim spôsobom nechápem ten formát; vytvoriť fiktívnu verziu reálnych udalostí. Na jednu stranu tvorcom dáva nové možnosti (siahať až do budúcnosti), na druhú je to tak trochu samohona. Egocentrizmus zuckerbergovskej hlavnej postavy preto pôsobí samoúčelne a malinko trápne. A ešte mám jednu výčitku: rozdelenie epizód. Samozrejme, pre chronologickosť a potreby príbehu, niektoré postavy časom odpadávajú (čo zamrzí, ale je to pochopiteľné), ale kvalitatívne je to nevyvážené. Jak keby si väčšinu tromfov vyhádzali v prvej polovici. Úvodná trojica epizód je kvalitatívne podstatne vyššie, zvyšok je už jak keby len dovysvetlovanie pozadia. Bavíme sa tu ale o klesaní z 4 a pol na 3 a pol hviezdy, takže zas tak moc nie je čo kritizovať. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Zajímavě pojatý a i vcelku pěkně natočený seriál, jehož námět na první pohled působí trochu zvláštně, tvůrci na to však šli velice originálně, takže se jim povedlo přeměnit danou látku na vesměs poutavou a zajímavou podívanou, kdy každá epizoda nabízí jiný úhel pohledu, jinou perspektivu, takže není nouze o silné či naopak veselé momenty. Na můj vkus má však hrozně pomalé tempo, moc se mi nelíbilo ani zakončení, jakož i některé, z mého pohledu zbytečně vyhrocené scény. The Playlist je tak či tak povedený dramatický seroš, bohužel však forma zvítězila nad obsahem. 6/10. ()

bidja 

všechny recenze uživatele

Jako herecky a filmařsky nic moc, ale kdo hudbu miluje, kdo hudbu konzumuje, studuje, kdysi i vypaluje, stahuje a sbírá je to k nezaplacení.. První den na Počátku byly dvě ruce aby tleskaly do změněného stavu vědomí. To však zdálo se být málo nebo možná moc a tak si lidé vyrobili buben a píšťalu. Druhý den bylo trochu prázdno, Jan Tleskač unavený, a tak jsme stvořili hudební záznam. Třetí den pro všechny začalo vysílat rádio Luxembourg 208m/1440kHz, ale málo. Čtvrtý den byla sobota a začaly hudební burzy. Pátého dne to vše začalo být finančně neúnosné a tak se po keramice, Pompejích, Sodomě, Římu, vypalují i Romky. Šestý den se odpočívalo, vznikl internet a MP3. Toho využili piráti a připluli do zátoky, rozmnožujte se torrentuálně! Sedmý den spočívá v tom,  že jsme pohlédli na svět a pochválili se, že se to dílo povedlo. K tomu nám vybírej skladby Spotify. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Prerozprávať ten istý príbeh z viacerých pohľadov a dostať tak 6 podobných, a pritom rozdielne vyznievajúcich príbehov, bola trefa do čierneho. V podstate hraný dokument, ktorý prináša vysvetlenie technických, morálnych, právnych a neviem ešte akých problémov, ktoré mohli stáť, a zrejme stáli za vznikom Spotify. Na odborné informácie najviac zaujímavý diel Programátor. Čo sa týka empatie s nejakou postavou zasa kraľuje diel Partner. Som rád za osvetlenie súvislostí, ale sluchátka z uší mi to nevystrelilo. ()

Galerie (185)

Zajímavosti (1)

  • Na začiatku epizódy dostane Daniel Ek (Edvin Endre) otázku, ako sa má Arsenal. Je to narážka na fakt, že Ek v skutočnosti londýnsky futbalový klub FC Arsenal chcel kúpiť. Švéd dokonca poslal majiteľom Arsenalu ponuku, no rodina Kroenkeovcov ju odmietla. (Domineus)

Reklama

Reklama