Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po cestě ze školy je gangstery unesena dcera rodiny z vyšší společenské třídy. Zatímco únosci vyjednávají o výkupném, hlídá Catherine mladý gangster Vlad. Když se Vlad dozví, že i po zaplacení výkupného má Catherine zastřelit, rozhodne se šéfovi postavit na odpor. (borsalino)

Recenze (7)

borsalino 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodně natočené drama téměř beze slov, postavené především na výrazech herců, vyprávějící o vztahu mezi unesenou dívkou a jejím únoscem. Drama je navíc doprovázené velmi dobrou hudbou Andre Hosseina. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Perfektní, tady se Hossein jako režisér skutečně vytáhl! Šokující, velice nešťastné a do značné míry i velmi nepředvídatelné finále, kde se kuwa nakonec při té neuvěřitelné a nešťastné shodě mnoha okolností a náhod zamyslíte a říkáte si, proč zrovna takhle, proč musí bý život někdy tak zlý a krutý....Vynikající především mladý gangster Hallyday a unesená mladá dívka Rivault, vězněná v puštěné chajdě poblíž pláže. Zajímavé sledovat jejich vztah a rostoucí citové pouto mezi oběma herci. PS: Ani nemusíte umět dost dobře francouzsky nebo anglicky, abyste filmu neporozuměly. Kvalita. Ale i tak jde pouze o předělávku americké klasiky "Night of the Following Day". ()

Reklama

fragre 

všechny recenze uživatele

Skvělé psychologické kriminální drama, které našinec viděl jen v původním znění, což ovšem, díky velice skrovným dialogům, pranic nevadilo. Působivě vybudovaná atmosféra. Věru, do konce filmu nelze odhadnout, zda na konci čeká katastofa či happy end. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Ako si väzniteľ postupne vytvára cestu k unesenkyni, až sa mu zmenia priority. Kvitujem menej dialógov a komornú atmosféru, škoda ale, že piesočné prostredie je fádne, postavy viacmenej nezaujímavé a pomalé tempo ubíjajúce. ()

PAGE 

všechny recenze uživatele

Komorní drama o unesené dívce a jejím vězniteli (Johnny Hallyday). Francouzská klasika, kterou bohužel už dnes nikdo neumí natočit. Dávám 4 hvězdy. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama