Reklama

Reklama

Dálkový řidič Beddoe (Clint Eastwood) platí za vynikajícího boxera a také již z mnoha zápasů vyšel jako vítěz. Tehdy je mu nabídnut skutečně životní zápas: má se utkat s nejbrutálnějším bijcem východního pobřeží. Beddoe by tuto nabídku přijal, avšak bezhlavě se zamiloval do country zpěvačky Lynn (Sondra Locke), která koná vše, aby Beddoa od tohoto zápasu odradila. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Vynikající pokračování s méně akcí, ale za to je v pokračování víc humoru. Na opičákovi se už podepsaly nějaké léta, což mě opičky bylo líto, ale na druhou stranu se pořádně odvázala. Rozhazování nábytku, menší úlet s jinou opicí, chlastání o sto šest a co je hlavní, tak ty sestříhané scény, kdy pod ní rupla ta sítovaná postel, nebo zničení několika aut, pravej zásah, až z toho motorkáři spadli. Klído bych si dvojku dal do topky, ale je hodně narvaná jinýma filmama. Těším se na růžový cadillac :) ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Po Nikdy neprohrát zase totální eastwoodův odpad. Natočili to asi pro uplně stejnou sortičku lidí, protože to je skoro stejny - jsou tam stejný chyby, je to stejně trapny a nudilo mě to taky uplně stejně. Jedinej, kdo tam vynikal, byl Clyde, kterej umí dávat pravou. Taky netušim, proč tam nasrali zas tu Sondru Locke, z které se v prvnim díle vyklubala něco jako dávačka a děvka, a teď se k ní Eastwood vrátil, čemuž nevěřim ani za nedozrálej mák. Zas tam jsou uplně trapní motorkáři, country hudba, blbá stará matka, boxování do kamery. K těm zápasům a bitkám - všechno je to hrozná amatéřina a fušeřina, tim mi Eastwood teda pěkně posral prkynko u hajzlu. Sice se tam najde pár (pár jako 2) vtipnejch momentů, ale to nic neměni na tom, že to je pekelně podělaná nuda. Jo a koukněte se na ten malovanej filmovej poster - Eastwood na něm vypadá buď jak buzna, kouzelník nebo někdo úplně jinej, kdo asi dělá reklamu na šampon, chch. ()

Reklama

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Clint Eastwood se vrací v roli Philo Beddoea, společně se svým par´tákem orangutanem Clydem, aby zase rozdával přesné direkty. Clint mi připadal ve vrcholné fyzické formě a k jeho herectví není co dodávat. ten svou práci nikdy neodflákne, stejně jako jeho orangutaní společník, který ve filmu také předvádí solidní herectví. Co ovšem není dvakrát povedené je scénář, který mi přišel slabší než by si zasluhoval, ale pár světlejších momentů se najde, např. scéna v motelu je velmi povedená. Vzhledem k tomu, že se jedná o vcelku jednoduchý příběh přijde mi skoro dvouhodinová stopáž značně přemrštěná, díky tomu tam máme několik zbytečných scén a hluchých míst. Stejně tak filmu chybí výraznější záporák. Na druhou stranu bitky nejsou špatné, ale nijak převratné. Celkové je to lehký nadprůměr, ale i tak se u toho člověk pobaví. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Pokracovani filmu "Nikdy neprohrát", na muj vkus trochu horsi, nebot komicke situace byli stejne jako v jednicce, a navic mi to prislo vice stupidni. Herecka skvadra bezezmeny, coz chvalim, Eastwood hral jako vzdy, roli malomluvneho tvrdaka, ktery sice pro slovo chodi daleko, ale pro ranu se jen naprahne a uz rozdava. Opicka Clyde byla snad jedine nemenna kvalita, na kterou sem se rad koukal - filmari si zapamatovali heslo "Nedavat zvire do zaberu moc casto" a Clyve se tak stal v celku slusnym komickym prvkem. No o dalsich hercich pomlcim, protoze jejich vykon nebyl zas tak pochvalny. Film to nebyl zas tak spatny, srandy i Clinta si tam uzijeme, tak co. 50% "Clyde! ukaž pravou!" ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Druhý díl v podstatě nepřináší nic nového a v některých částech jen kopíruje jedničku (motorkářská banda). Oproti jí je tu však poutavěji odvyprávěný děj a víc srandy. Plusem také je, že obsazení hlavních rolí se nezměnilo a herci jsou stejně sympatičtí jako minule (Sondra Locke dokonce daleko víc). 75% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • Snímek byl uveden v prosinci 1980, aby mohli diváci v době vánočních svátků ocenit nenáročnou zábavnost filmu, a promítal se ve více než 1 500 kinech. (ClintEastwood)
  • Scénář k filmu napsal Stanford Sherman ve spolupráci s Joe Kronsbergem, autorem scénáře k prvnímu dílu. (ClintEastwood)

Reklama

Reklama