Reklama

Reklama

Rekrut

(seriál)
  • USA The Recruit
Trailer 1
USA, (2022–2023), 14 h 40 min (Minutáž: 51–58 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Začínající právník ze CIA vstoupí do nebezpečného světa mezinárodní špionáže, když přijme případ bývalé agentky, která vyhrožuje, že zveřejní kompromitující informace. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (46)

Johannka 

všechny recenze uživatele

Pořád nevím, jestli mě hlavní chlapec více baví nebo sere. Vedle něj mamča alá odvar Angeliny Jolie s ne vždy uvěřitelným ruským přízvukem a Pat a Mat z CIA kteří hlavnímu chlapci buď háží klacky pod nohy nebo se můžou přerazit by vymysleli/udělali něco dříve než on. Přesto je tohle binchworthy věc, bavilo mě to. ()

DaUr 

všechny recenze uživatele

Odlehčenější než Jack Ryan, ale ne zas tolik jako Chuck. Všehovšudy neškodná jednohubka se sympatickými postavami a dynamickým dějem, která nikdy nestihne vyloženě nudit a která je ideální na víkendový půlmaraton. 1. série - 80 %. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší hnus seriálu je ústřední postava (nováček ve “firmě” a chová se jako machýrek nejhrubšího zrna) a vlastně i celá CIA (vážně je to jen tlupa retardovaných zoufalců v oblecích co podráži všechny okolo?). Humor je křečovitý a infantilní. Zápletka a myšlenky některých epizod jsou doslova odpadní záležitost. Popisek píše “Akční / Dobrodružný / Drama / Thriller” a ne “Parodie”. Podrobně u jednotlivých epizod. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Příjemné obsazení a svižné odsýpající díly, ale silně nelogické záblesky debility bohužel také. Když to neberete moc vážně, je to ale slušně zábavné. Například konec první série a spolubydlící co se z neznámých důvodů pořád serou do práce CIA, mě dost otrávil. To nemělo hlavu patu. Práce agentury je vůbec místy dost neprofesionálně zmatená, sice to přináší nějaké humorné zápletky, ve výsledku tomu ale prostě nevěříte. Hlavní hrdina je tak naivní, jako kdyby snad ani neviděl jediný film o špionech a nechápete, proč vůbec dělá práci co dělá. Pořád jako by to nebral vážně, lehkomyslnost z něj jen tryská a potom když vedle něj někomu ustřelili palici tak se mohl zbláznit. Ovšem v dalším díle se choval zase stejně přiblble. To šlo ošetřit scenáristy určitě mnohem líp, ale jinak je to snesitelný seriál. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvapení. Bál jsem se že to bude jen další krimi. Naštěstí tady to má jeden příběh plný akce a sem tam i humor. Snad jen tu buzeranskou vložku mohli vynechat. V ději to nemá žádný význam, a je to tam v podstatě zbytečně a k ničemu. Typicky jen naplnit kvóty. Na druhou sérii se těším. ()

Galerie (197)

Reklama

Reklama