Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vysokoškolská studentka se vrací se svým otcem do jeho rodné země, kde odhalí temné tajemství své rodiny, do kterého spadá i ona samotná. (Filmbox)

Recenze (3)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ghouls je průměrné béčko od společnosti Sci-fi. Proto nelze čekat nic velkého, no a já nečekal. A dostal jsem to co jsem chtěl i když se mi zdálo že i na Sci-fi channel je nějak moc levno. Efekty kde lítá nějaký kouř je fakt děsný. Nicméně masky Ghůlu celkem i ušly. Byly takové správně béčkové a hnusné. Vypadaly trochu jak zombíci. Příběh taky určitě nepatří mezi nejhorší, i když by potřeboval vylepšit postavy které byly kostrbaté a strašně předvídatelné. A samotní herci byly taky nic moc, i když se DeBello poměrně snažil tak Rentonová jediné co uměla je křičet a brečet a to fakt nehorázně debilním způsobem. Dále mi byla poměrně nepříjemná kamera která se nešikovně třásla a kolikrát ani nevěděla co snímat dřív, jestli výbuch nebo střelbu. A dokonce mi přišlo že ani sám režisér nijak neví jestli dát nejdříve tuhle nebo tamtu scénu. Od filmu bych nic nečekal(oni asi ani samy tvůrci nic nečekaly) ale pro fanoušky béček či špatných filmů to může být dobré. Já se celkem i bavil. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Otrasný snímok. Podpriemerné až strašne zlé vo všetkom čo príbeh ponúka. Zbytočný film a urážka žánru horor. ()

Reklama

Dubro odpad!

všechny recenze uživatele

Vážení priatelia, nie! Vzhliadnutie celého diela vyžaduje veľa síl a odriekania si. Vhodné akurát tak pre sadomasochistov, ktorým doporučujem počas sledovania ešte pár krát sa švihnúť bičíkom po chrbte aby utrpenie bolo dokonalé. Hlavným hrdinom, vzhľadom na ich herecké výkony, sa bude určite lepšie dariť v pornopriemysle. Zbytok je taký odpad, že som musel počas filmu ísť trikrát zo smeťami. ()

Galerie (218)

Reklama

Reklama