Reklama

Reklama

Bezva parta

  • Velká Británie S Club Seeing Double (více)

Obsahy(1)

Podívejte se na popovou hudební senzaci S CLUB (Rachel, Hannah, Jon, Tina, Bradley a Jo), jak zpívá, tančí a s nadhledem se dostává ze všech potíží v hudebním filmovém dobrodružství! Být členem nejpopulárnější hudební skupiny na světě je zatraceně těžké! S CLUB si stěžuje svému managerovi, jak jsou všichni unavení náročným životem na cestách a jednoho rána se probudí se zjištěním, že tour se přesunula bez nich. Pak odhalí, že je podivínský vědec - kromě dalších popových hvězd - naklonoval. A to je právě čas na to, aby s tím něco udělali! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Jenda 

všechny recenze uživatele

Máme tři minuty do výbuchu bomby, tak budeme 4 minuty zpívat a tančit s hroznou choreografií. PR stunt pro dnes již vyhaslé "hvězdy," který psal někdo, kdo byl na stejné intelektuální úrovni, jako přitroublí hlavní představitelé. (Uff, takový paušální odsudek) ()

Haniczka 

všechny recenze uživatele

V originále to ujde. Pořád je to kvalitně vyprodukovaná srandovina pro děcka, co poslouchala tuhle vcelku poslouchatelnou dětskou kapelu televizního producenta Simona Fullera, tvůrce Pop idol, Spice girls a také S clubu. ()

Reklama

Trifi 

všechny recenze uživatele

Ehm, tak já vím že to není oscarové dílo, ale pro fanoušky S Clubu to byla povinná rozlučka a celkově bych to na tak hrozné hodnocení určitě neviděla. Ano, je to trhlé a místy hloupé, ale taky zábavné a místy opravdu vtipné. Jako protiváhu musím dát plný počet... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Klony nemají pupíky. Touto zásadní informací jsem až do zhlédnutí tohoto snímku nedisponoval. Nyní to již vím, ale nejsem si jist, zda by mi vadilo, kdyby si na mě klon Megan Fox udělal každý čtvrtek večer čas. Co se týká filmu, tak zůstává spořádaně v mantinelech seriálu a to v celé své jednoduchosti, kterou jedinci se složitěji strukturovanými mozky bystře nazývají trapností. Pro mé hlučné rockové srdce tento popíček taky nebyl žádným zázrakem, ale jedna z postav obdařená chromozomy XX mi svou častou přítomností čas před obrazovkou celkem zpříjemnila, tak nebudu svým hodnocením vytvářet akademickou představu, že jsem nikdy nebyl mladý, bezstarostný a sexuchtivý. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama