Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (105)

bararich8 

všechny recenze uživatele

Berlín by to snad uhrál i sám. A plus se zde naštěstí jede ve stopách původního seriálu ač je tu o pořádný kus navíc romantiky a dalších odboček mimo hlavní loupežnou linku, takže chápu, pokud to někomu není po chuti. Každopádně mě to bavilo, ostatní postavy byly rovněž fajn a jsem rád, že tento spin-off/prequel vznikl. ()

Krabak 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu tak skvělé hodnocení. Ve všech stránkách je to o dost slabší, jak původní La casa de papel. Tedy, když to budu srovnávat jen s první a druhou serií. Reálně bych to přirovnal k 3.-5. řadě. Ta značka se to snaží dojit takovým způsobem, že zapomněla naprosto na nějákou reálnost, kvalitu, či...a to je hlavní, charismatičnost herců. --->30% ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

To se opravdu museli všichni zamilovat do dalšího ve skupině? To je jak škola v přírodě dvou tříd, kde jsou jen holky a kluci... Jakmile se zhasne, je průser... Loupež je naprosto odfláknutá a ve třetím dílu už ji prakticky přestanou řešit a je jen jako pozadí. A pak začnou vymýšlet kraviny. Každý se chová jako naprostý pako, kradou auta, vylívají si city, roztomilé je to. Ale trochu dlouhé a nudné. Vedlejší postavy jsou prostě nezajímavé vedlejší postavy. Berlín se chová jako idiot. Jednou a dost. ()

zerk0 

všechny recenze uživatele

Infantilná, naivná a lacná španielska telenovela s náznakom krimi thrilleru. Keďže to je spin-off Papierového domu, malo to byť ale presne naopak, resp. to sme aspoň očakávali. Neskutočná nuda, rozťahaná na 8 epizód, kde by reálne stačila polovica. Kam zmizli dokonalé akčné heisty plné zvratov, kde sú nápadité triky a prečo to celé nedáva žiadnu logiku? Vysoké hodnotenia fakt nechápem. Nuž, čo už.....veľmi slabých 15% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušná dojička úspěchu Papírového domu, která nepřináší nic nového ale v rámci 8 dílů, dokáže zabavit a fandové se znovu setkávají se svými oblíbenými postavami. Jako seriálový heist už bohužel slabší, protože samotná velkolepá loupež je odbytá a vše je soustředěno primárně na útěk a budování romantických vztahů mezi postavami. S napínavého seriálu se tak v posledních částech stává regulérní telenovela, která je občas narušena nějakou akcí, která se dořeší ani ne tak důvtipem postav, jako scénáristickými berličkami. Pořád je ale Berlín slušným doplňkem, jen se obávám těžby dalších postav a že jich nebylo málo. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama