Reklama

Reklama

Ten, který přežil

  • Jihoafrická republika Survivor
všechny plakáty

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou tohoto post apokalyptického příběhu je bezejmenný astronaut (Christopher Mayer), jenž z vesmíru sledoval jadernou válku, která zachvátila celou planetu a co hůř na jejím zažehnutí se díky své misi aktivně podílel. Nyní je zpět na zemi a se svým solárním vozidlem a zbytkem zásob pátrá po známkách nové civilizace. (J.Connor)

(více)

Recenze (4)

choze 

všechny recenze uživatele

Levné post-apokalyptické béčko od ALVIMU o kosmonautovi, který z vesmíru sledoval nukleární válku na Zemi a v pustině teď pátrá po těch, co přežili. Pomalé, se slušnou kamerou a jednou dobrou akční (řetězy) a jednou zdlouhavou erotickou scénou. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

SURVIVOR tuší, že nemá na to být MAD MAXEM, takže to zkouší hlavně na filozoficko-mysteriózní strunu. Není těžké odhadnout, že se mu to nepříliš nedaří, ale na druhou stranu je určitě lepší, než takoví NIČITELÉ nebo SLIPSTREAM. A ve finále mu vlastně nelze upřít jistou specifickou, mírně temnou atmosféru. Jakožte protřelému jezdci post-apokalypsy se mi taky hodně pozdávalo, že ve filmu nebyly díry a chyby technického rázu a vše bylo v tomto ohledu uvěřitelné, a to není u post-apo béček právě samozřejmostí. Sluší se zmínit i několik solidních kaskadérských kousků. ()

Lucina84 

všechny recenze uživatele

Tichý post-apo film, který u nás dosud vyšel jenom v podobě českého simultáního dabingu. Film taky mimo jiné zdobí naprosto parádní song "We are survivors" od Adelle First a Stuarta Irvinga. ()

spiritus 

všechny recenze uživatele

Tento film patřil k mým prvním kouskům ve sbírce, spolu s dalšími od již zaniklé distribuční firmy Alvim Video. Survivor se může na první pohled zdát jako úplná zpatlanina, ale není tomu tak. Film je sice pojat hodně netradičně, ať už vypravěčským stylem hlavního hrdiny, tak i cílem jeho bloumání po zničené planetě. Něco to má skutečně do sebe a filmu lze věřit onu postapokaliptickou scenérii, po které se náš hrdina pohybuje se solární drezínou, kalachem na rameni a s čutorou drahocené vody. ()

Reklama

Reklama