Reklama

Reklama

Krvavé Vánoce

  • Velká Británie Don't Open Till Christmas
Trailer

Obsahy(1)

Je noc před Vánoci a ulice Londýna jsou naplněny sváteční atmosférou. Ale pouze do té doby, než se z prvního domu ozve křik hrůzy a svátky klidu se rázem změní v karneval strachu. Krvavé Vánoce začínají. Ohroženi jsou všichni, kteří se ten den rozhodli převléknout do obleku Santy Clause. Fanatický vrah nesnáší Vánoce a nejvíce ze všeho tuto dětmi milovanou postavu. Londýn se tak začíná plnit mrtvolami Santa Clausů, kteří přišli o život často tím nejbrutálnější způsobem. Podaří se Scotland Yardu zastavit psychopata dříve, než ve městě zavládne totální panika? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Vianočné sviatky mám veľmi rád. Avšak nie každé Vianoce sú šťastné a veselé. Tie moje posledné veru za moc nestáli. Neboli ani šťastné a ani veselé. Čo sa dá robiť? Aspoň, že neboli krvavé. "Krvavé Vianoce" som si užil akurát tak pri sledovaní tohto postaršieho anglického filmu. No užil ako užil. Tento mizerný slasher horror ma dosť sklamal. Čakal som omnoho zábavnejšiu, brutálnejšiu, krvavejšiu a hlavne vianočnejšiu jazdu. Nie je tam žiaden sneh, žiadne koledy, žiadna výzdoba, ľudia sa tam prechádzajú po Londýne v krátkych rukávoch... to majú byť Vianoce?! Žiadna vianočná atmosféra, nudné vraždy, málo krvi, žiadna zábava... Nuda! * ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Standardní slasher, který má vše, co by měl žánrový divák chtít - spoustu vražd, maskovaného vraha a nějakou tu nahotu. Napětí je minimum, páč tady jde vyloženě jen o mordy, tudíž jak se v noci někde objeví Santa, vrah útočí bleskurychle - oštěp skrze hlavu, grilování obličeje, močení krve či sekáček v hlavě, až očičko klouže ven. A občas i vtipný odkaz, jakým je třeba bondovská bota s vystřelovacím nožem. Akorát nedojde na střeva ven, což jsem v případě břitvy klouzající po holém hrudníku a břiše očekával, proto dávám jen 3*. Konec se dal čekat už v momentě, kdy přišel kurýr. Milosrdná stopáž je plusem. Na jedno podívání (no dobře, kdysi jsem to viděl, ale už jsem si téměř nic nepamatoval) dobré. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Ďalší z vianočne ladených hororových kúskov nás zavedie do ulíc Londýna, kde neznámy psychopat začne pred sviatkami vraždiť Santa Clausov. Do vyšetrovania sa púšťa dvojica detektívov zo Scotland Yardu, ktorým sa do práce začnú na vlastnú päsť miešať aj dcéra jedného zo zavraždených Santov a čudácky novinár. Trochu ma prekvapilo, že nejde o klasický slasher, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať, ale skôr o napínavé giallo. Škoda, že film občas stráca spád a niektoré scény pôsobia dnes už trochu smiešne, ale komplexne na mňa zapôsobil pozitívne a pozrieť sa oplatí. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

A je tu další vánoční horor. A protože vánočních hororů není nikdy dost tak jsem se dost těšil. A zklamaný vůbec nejsem . Film se rozjede skoro hned na začátku a jen tak se nezastaví. Vraždy jsou sice dost obyčejné ale aspoň jich je dost. Atmosféra snímku byla celkem dobrá, ale nesmyěly se tam dostavit ty vyšetřovatelé kteří byly uděsný, vrah byl taky dost nevýrazný, a konec byl fakt děs. Ale prostě za atmosféru a počet vražd dávám 3*. Jinýmy slovy ušlo to. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Těžce bizarní podívaná. Tvůrci měli zjevně nápad na několik hezkých gore scének a zbytek už brali jen jako omáčku kolem. Prapodivně jednající postavy, ještě prapodivnější, totálně prkenné dialogy, nesmyslné střihy, mizející zdánlivě důležité postavy (kam se zničehonic ztratil ten chlapík v kožené bundě s divným kukučem?). Zkřížené prsty při slibu vrahovi tomu nasadily korunu a zajistily vyšší hodnocení. Vysvětlení neberu, raději nezohledním rok vzniku a budu žít v iluzi, že je to pokračování Vánočního teroru (1989) – Vánoční teror 2: Santa musí zemřít. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama