Reklama

Reklama

Piraňi II: Létající zabijáci

  • Česko Piraňa 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

U jednoho poklidného karibského ostrova se poblíž luxusního turistického letoviska před několika měsíci potopila americká námořní loď. Nikdo netuší, že na palubě byl kanystr se zárodky geneticky upravených dravých ryb, jejich nová generace začne ohrožovat obyvatele ostrova a návštěvníky letoviska a to nejen ve vodě, ale také na suchu protože ryby jsou schopny krátkého letu a přežijí nejen ve vodě, ale také na vzduchu. Děsivé pozadí tajemných útoků se pomalu vynořuje před instruktorkou potápění Anne Kimbroughovou, která začne pátrat po příčině smrti jednoho z přátel jejího syna, který zahynul během výletu spojeného potápěním. Společně s ní pronikne do márnice také rekreant Tyler Sherman, zkušený biochemik. Zděšeni svým objevem, pátrají dál a současně se pokusí přesvědčit hotelového manažera, aby zrušil každoroční piknikovou party spojenou opékáním ryb na pláži. Ten odmítne, což má pochopitelně nevyhnutelnými důsledky v podobě mnoha obětí velkého útoku krvelačných létajících ryb. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

honajz 

všechny recenze uživatele

Kdysi málo známý režisér druhých filmových dílů, jistý James Cameron (vedle Piraní natočil i dvojku Vetřelce a Terminátora), nám nabízí pokračování hororu o žravých rybkách, jež člověka oberou na kost do 45 sekund. Tentokrát se milé rybičky budou snažit o kus žvance u záchranné expedice potopené lodi v Karibiku. DVD: Pokládáte-li za bonus trailery na tři jiné filmy, máte jej mít. Film 1/4, Bonusy 0/4, Zvuk 1/4, Obraz 2/4 ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Mého posledního manžela zabila erekce.......... Po úvodní krvavé scéně se pak příběh zařadí mezi odpočinkové žánry. Takové to lážo plážo až jsem skoro zapomněl, že se dívám na horor o létajících piraních. Horůrek, kde ještě prevíti umírají a klaďasové přežívají. Hezké herečky, podprůměrný scénář a slabé triky. Dobrá hudba, pokud je nutná. CITÁT - Chcem rybu, chcem rybu........ Nesmí chybět závěrečný masakr - skoro závěrečný masakr a finální masakr. ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Jako nebylo to nic světoborného a opravdu to bylo místy až hloupé, ale že by se jednalo až o takovou katastrofu, se také říct nedá. Jsem rád, že se jedná o volné pokračování jedničky a úvodní pasáž byla opravdu originální. Ze začátku mě vyděsilo, že nebyl použit typický zvuk pro piraní útok, ale ten se asi od poloviny filmu začal užívat, což mě potěšilo. Jedná se prostě o typické "béčko", které je však svým způsobem sympatické. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle kousek beru jen jako parodii. Létající gumové rybky na provázku přidržované navíc z boku rukou hrůzu opravdu nenaženou nikomu. Ani ty jejich útoky a rádoby gore scény se nedají brát vážně. Jediné co bych pochválil je výběr hereček, který byl docela luxusní, protože ani sterilita Lance nezachránila tenhle film, tak alespoň nahé kozičky stály za podívání. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Našla jsem to na VHS a jelikož vlastním stroj jménem video (pro ty, co neví o čem mluvím doporučím strejdu gůgla) , tak jsem to tam samou radostí vrazila a napnutě čekala s miskou rejže v ruce. Video začalo chroustat a s opovržením kazetu vyplivlo ven a na displej napsalo, ať s tím jdu do prdele. To byla taková první signální, že to nebude dobrej film. Já se ale nevzdávám a tak jsem videu kazetu do otvoru narvala znova a pro sichr mu podržela hubu (otvor). Po nekonečném vrčení videu došlo, že mu nedám pokoj, dokud film nepřehraje a tak kapitulovalo a začlo přehrávat film, kterej nemá na svědomí nikdo jinej než James Cameron, co za posledních dvacet let točí cca vždy jednou za 10 let film, co udělá přes dvě miliardy. Piraňa 2 každopádně vydělala o něco méně než Titanik bo Avatar a i její hodnocení na CSFD či ve světě je trochu víc na hovno, možná dokonce na vyliž prdel, či neváhám sáhnout po oblíbeném kolosálně na píču. Jelikož jsem film zkoukla až dokonce, tak dokonale chápu proč. Co nechápu je fakt, že Cameron se vzpamatoval po amatérské lobotomii, kterou musel tehdy zaručeně prodělat, a udělal progres z levelu - Děsná sračka na level - Kuřte mi jsem pán. No nic. Pár slov k filmu - Totální píčovina. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (11)

  • Film je označován jako Cameronův debut. Za finální podobu může producent Ovidio G. Assonitis, který Cameronovu verzi upravil. (Pepy)
  • Camerona zavolali (štúdio) ako pomocného režiséra, no Ovidio G. Assonitis to chcel točiť sám, ale potreboval Camerona, aby dostal zmluvu na tento film, keďže štúdio chcelo ako režiséra Američana. Natáčanie bolo nočnou morou. Na piaty deň povedal Assonitis Cameronovi, že je neschopný a vyhodil ho (Assonitis si už pred tým vo svojich predošlých filmoch takto najal začínajúcich režisérov, aby získal zmluvu a potom ich vyhodil.) Neskôr sa Cameron vlúpil do štúdia, aby si film zostrihal podľa seba. Nevyšlo to a tá verzia, ktorá je dostupná, je zostrihaná podľa Assonitisa. Cameron si chcel najať právnika, aby jeho meno zmizlo s titulkov, lenže v tej dobe nemal ešte peniaze. (Shakers)
  • Scény z márnice byly natočeny ve skutečné márnici, přičemž v době, kdy se v ní štáb nacházel, se zde nacházely tři mrtvoly (jedna patřila malému dítěti). (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno