Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná a bohatá majitelka galerie Jill Monhauptová na večírku neuvěřitelně odvážným způsobem pronikne do místnosti, kde je uložena vzácná starožitná soška, šachová figurka. Na monitoru ji při tom sleduje ambiciózní komisařka - chce Jill okamžitě zatknout. Proti tomu je David Asmann, který se svým bratrem Georgem za peníze pomáhá policii hledat zločince. Jill nakonec před očima překvapené komisařky náhle zmizí a unikne i oběma bratrům. Komisařka nechá prohledat Jilliin dům, protože podobných sošek už se z různých míst světa ztratilo jedenatřicet, ale jediné, co najde, je napodobenina vzácné sošky z - kuchyňské soli! David se pak s podnikavou ženou setká osobně a Jill ho zaveze do starého kláštera - právě tady chce najít poslední dvaatřicátou figurku. Jejím snem je totiž zahrát si jednu jedinou partii s prvními šachovými figurkami na světě. Pak prý chce všechny vzácné figurky vrátit na jejich původní místo. Jill ovšem tajně sleduje policie, Jill však opět unikne, tentokrát přímo v autě, kde jede David i s bratrem. David o mladé ženě ví - i mezi nimi se začíná odehrávat nesmírně zajímavá šachová hra, v níž o oboustranná překvapení není nouze... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Hennes 

všechny recenze uživatele

Povedený kriminální thriller z něměcké produkce. Krásná Bettina Zimmermann rozjíždí hru o šachové figurky, nesmírné historické ceny. Po celý film jsem se nenudil, je tam napětí, zvrat, romantika. Tentokrát opravdu dobrý německý snímek. ()

V-TECH 

všechny recenze uživatele

Na německý televizní film je to až překvapivě zábavná podívaná. Trošku mi to připomnělo Past s Connerym a Zeta-Jonesovou a musím přiznat, že mě tvůrci několikrát dostali nečekaným zvratem. Jenom mě dost zklamal až příliš nasládlý konec. Na nedělní odpoledne, když venku prší a nic jiného v telce neběží, je to ideální film. A Bettina Zimmermann je opravdu roztomilá :) ()

Reklama

Galerie (20)

Reklama

Reklama