Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři povídky o svádění. Vyplatí se v Londýně Rogeru Mooreovi předstírat vlastnictví zámku? V Paříži potřebuje Lino Ventura přesvědčit svoji recepční, aby s ním šla na důležitou obchodní večeři. V Los Angeles se Gene Wilder léčí ze sexuálních probémů. A Ugo Tognazzi si v Římě otvírá svůj starý notes, aby se sešel s bývalými láskami. (Snorlax)

(více)

Recenze (4)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Myx humoru britskeho, francuzskeho a talianskeho. napriek hviezdnemu obsadeniu stale len nevyvazeny priemer, herecke vykony kolisaju, Moore vobec nevie hrat /a to ho uznavam/, Vino Lentura cosi zahral, ale Tognazzi zase len priemer odohral. Rezisersky dost odflaknute, nevyrovnane, uz sa necudujem, preco Roger Moore po skonceni angazman 007 -ky uplne vyhasol : 60 % ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

4 filmové vtipy, u nichž se nebudete válet po zemi smíchy, ale které dokážou pobavit lehkostí a šarmem. Britský humor, vystřídá francouzský šarm a italská nadsázka. Mezi 3 evropské povídky se vloudila jedna americká. Byť dělala co mohla, celkový dojem z "Milenců na neděli" mi nedokázala pokazit. Nejvtipnější pointu předvedli Britové, tragikomedii si vystřihl Ugo Tognazzi a mnoho zdařilých vtipných momentů sehráli Francouzi v čele s Lino Venturou. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama