Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na jednom konci města pořádá teenager Scott mejdan v kuchyni rodičovského domu, ve stejnou dobu se na druhém konci města jeho rodiče opíjejí s rodiči jeho přátel. Scottův mejdan se odehrává v kuchyni, protože zbytek domu je pedantsky uklizen. Zatímco se Scott a jeho přátelé baví a popíjejí, Scottův asociální starší bratr a rival Steve poslouchá ve svém pokoji ve sklepě hard rock. Pohoda ovšem netrvá dlouho a jedna katastrofa začne stíhat druhou. Někdo upadne na obsedantně vyluxovaný koberec. Scottova dívka uteče s jeho nepovedeným bratrem. Jeden ze Scottových kamarádů nabourá otcovo auto. Rodiče se pohádají, protože jeden z nich v žertu naznačí, že hostitelův syn by mohl být homosexuál. Objeví se pistole. Dojde ke zničení golfového trávníku. A taky k nálezu sbírky chlupů zřejmého původu... Komedie o mejdanech, teenagerech, rodičích, pedantsky uklizených domech, nabouraných autech, nepovedených bratrech a chlupech z pohlaví. (MFF Karlovy Vary) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadá zajímavě, ale snaha tvůrců o vtipnost za každou cenu žene tenhle film do kytek. Scénář nevyrovnaný ( některé motivy jsou zajímavé, jiné nestojí za nic ). Dialogy pokulhávají, nějaké to klišé ( proč všichni mladí musí brát nějaké drogy? ), pár debilních postav a pak vyloženě trapné situace. 50%. ()

Hank 

všechny recenze uživatele

Teen komedie vzniklá ještě před prci prci vlnou, sic poněkud pomalého tempa a občas lehce nezáživná. Vše ovšem vynahrazují výše zmíněné atributy, z nichž hlavně rodiče a chlupy z pohlaví stojí za to...:o) Ta sbírka je totiž vážně zajímavá... ()

Reklama

Reklama