Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dolly Parton, je country zpěvačkou v jednom americkém klubu, patřící člověku, který si Dolly chce nechat v klubu (díky podepsané smlouvě) co nejdéle. Nechce o ni přijít, protože je velice atraktivní a díky ní má klub velký úspěch. Jenže Dolly to v klubu nebaví. Neustálé narážky na strávení noci s majitelem, už ji obtěžují. Vyhrocení hádky končí sázkou, že naučí kohokoliv zpívat country. A do této sázky se dostává otrhaný Ital bydlící se svou rodinou nad pohřebním ústavem - newyorský taxikář (Sylvester Stallone) - kterému zpívání jde asi jako když se o to pokouší nemocný kohout. Cvičení a učení zpívání, pohybů a chování country zpěváka se přesune do domácího prostředí Dolly Parton, kde se Sylvester Stallone pokusí naučit se zpívat. (JohnyCH)

(více)

Recenze (61)

Han22 odpad!

všechny recenze uživatele

Stallone učící se zpívat country je námět hrozný sám o sobě, provedení je bohužel ještě horší. Stallone se tváří a chová jako totální kokot, zpívat umí tak na Hvězdnou pěchotu, Dolly Parton je otřesná, zajímavý jsou snad jen ty její kozy a k tomu všemu tuny buranství nejhrubšího zrna a nejhorší vidlácké country. Všichni co nadáváte na disko, hiphop nebo cokoliv, poslechněte si soundtrack z tohohle filmu a usylšíte opravdové hudební zlo, srovnatelné snad jen s Evou a Vaškem. Stallone se musel zbláznit, když tohle točil, naštěstí pro mě zůstává stále tím akčním hrdinou, kterého mám rád a já budu předstírat, že tuhle šílenou sračku jsem nikdy neviděl. ()

66JIRINA 

všechny recenze uživatele

Vůbec nic jsem od toho neočekával. Škoda, že to asi vidělo málo diváků. Protože, já nejsem divák, který neni ochoten sledovat jeden film dvakrát AŽ NA PÁR VÝJIMEK... a tenhle film je milej, a má docela příjemnou atmosféru humoru... Když od toho nic necekate... nevšední nenápadný humor může potěšit, "češeš si vlasy vepřovou kotletou?" ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ktovie čo, viedlo Slya do tohto projektu. A ktovie čo, od neho samotný Sly čakal. Každopádne bolo v tej dobe pre Rockyho príliš skoro na komediálne úlohy a zistili to aj diváci, ktorý film učinili ukážkovým prepadákom veľkej hviezdy. Sylvester stratil týmto dielom rok života a mi dve hodiny toho svojho. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Doteraz som sa tomuto filmu vyhýbal bez toho aby som o ňom niečo bližšie vedel. No a kým nezačne Sly spievať, tak je to taká nudná romantická komédia za 2 hviezdičky. Lenže akonáhle otvorí hubu a začne zo seba vydávať pazvuky jak keby niekto škrípal po tabuli, tak je to peklo. Asi najviac mi to pripomínalo spôsob akým hovoril Zed z Policajných akadémií. Ale tam to bolo vtipné. Tu som si chcel vypichnuť uši. Nechápem, čo týmto chcel Sly dokázať. A ešte si tú volovinu aj napísal. Holt film z obdobia, keď medi jednotlivými dielmi Rockyho točil jednu sračku za druhou. 2/10. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Stalllone si odskočil od rolí bijců k romantické komedii. Proč ne. Country ani Dolly Parton sice nemusím, ale jako nenáročná jednohubka to ušlo a nijak neurazilo můj filmový jemnocit. Koukatelný průměr, který ubíhal svižně, občas pobavil a na rozdíl od řady jiných komedií se ze mě nesnažil vyrazit smích trapností nebo vulgaritami. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Výdělělek: 21 435 000 dolarů. (McLushi)
  • Sysvester Stallone byl za film v roce 1984 oceněn anticenou Zlatá malina v kategorii nejhorší herec. (Terva)

Reklama

Reklama