Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při módní přehlídce je ubodán k smrti majitel realitní kanceláře. Komisař Berghammer musí odhalit nejen vraha, ale i původce machinací s pozemky... (oficiální text distributora)

Recenze (5)

retrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený německý seriál seriál, od kterého nelze čekat styl Horácia, Mac Taylora či Grissoma z amerických bratříčků Kriminálek od Jerry Bruckheimera. Detektivní pátrání je zde spojeno s komickými figurkami mezi něž patří hlavní představitel Big Bena,jeho maminka, prelát, policista Feifer či stavitel. Režie i scénáře jsou v některých dílech nadprůměrné jinde nevybočují z průměru. Nebýt Ottfrieda Fischera asi by mě seriál tolik nenadchl. Tento herec spolu s ostatními vnáší do seriálu své osobité charisma, které nelze opomenout. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Benova máma - Rézi - se jde podívat na nějakou módní přehlídku, kde se předvádí nějakej mladej borec. Ten následně spadne do bazénu probodnutej skrz na skrz a nikdo samozřejmě neví, kdo to udělal. Rézi u toho ale byla a tak se z ní stává korunní svědek (jak sama říká) pro Bena, což ho dvakrát tak rozčiluje. Jenže mladej borec hobloval asi pět manželek různých bohatých kavalírů z Bad Tölzu a tak se vyšetřování notně zamotává. ()

Reklama

Kri-kri 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Během módní přehlídky je probodnut Ramboldem nastrčený milenec manželek několika tölzkých papalášů. Ben opět podlehne šarmu blondýny. K tomu odmítne úplatek Rambolda, jenž nezapomene zdůraznit: "Na úplatky v naturáliích nejsi tak choulostivý.":) Resi vyšiluje, že si nemůže nechat 25 táců. "Je mi jedno, jestli jsou špinavé, černé nebo červené, hlavně že jsou pravé!" "Jistěže jsou pravé, padělanými se policista nepodplácí." 65% ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

route60 

všechny recenze uživatele

Docela povedený Německý serial na odpolední shlédnutí u kterého nemusí člověk těžce uvažovat ale nenudí a má aji vtip což u mnoha Německých seriálu se říct nedá, Ottfried Fišer v roli Bena je výborný a Ruth Drexel v roli matky Bena je někdy otravná ale to je úmysl tvůrcu. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama