Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

Lima 

všechny recenze uživatele

Příběh nekolika mladých lidí, rozdělený do tří povídek. Go mi díky dějové provázanosti povídek a uvedením jejich názvu na černém podkladu připadá jako takové TEEN PULP FICTION. Místy drsné, místy vtipné a hlavně svižně natočené, má to spád. Za zmínku stojí také skvělý soundtrack, hlavně v prvním příběhu. ()

Stocki 

všechny recenze uživatele

Nejsem si úplně jistý zařazením tohoto snímku do patričných kategorií ale na komedii mi to přišlo poměrně velmi slabé. Pár okamžiků, kdy se člověk pousmál se našlo, ale čekal jsem asi trochu více. Thriller? Ani náhodou a už tuplem ne nějaký zdrcující. Sám o sobě je snímek celkem slušný, ale není to zrovna případ toho, že by jste se na to chtěli dívat opakovaně. Možná škoda, že nedostal více prostoru Timothy Olyphant... ()

Reklama

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Tak těchhle skoro sto minut jsem si opravdu užil. A to hlavně ze tří důvodů. A to hodně dobrých důvodů. Zaprvé herci - je zde spousta herců, které člověk zná, i když to nejsou TOP stars z Hollywoodu. No a nikdo se nenechá nikterak zahanbit. Zadruhé - scénář. Ten je super. Nevím, jestli by mě příběh jako takový zaujal, kdyby byl vyprávěn postupně pěkně tak, jak se všechno událo. Jak už jsem v komentáři uživatele "Lima" zahlédl, scénář Go snese dokonce srovnání s legendárním Pulp Fiction. Jen a jen souhlasím. No a trojka? Třetí důvod, proč na Go kouknout? Hudba. Jednoznačně si musím sehnat soundtrack. No a budu opakovat hodně podobné věci jako u herců. Je zde přítomna hudba, kterou sic ne moc znám, ale okažmitě poznávám skupiny typu No Doubt nebo Natalii Imbruglia. No nic, k filmu se brzy ještě vrátím. Teď je čas na OST. Režie: ****; Scénář: *****; Herci: *****; Hudba: ***** ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pulp Fiction pro školáky do 12ti let. Klasika s několika příběhy, které se jednom okamžiku protnou, ale nutno si přiznat, že v tomto případě si se scénářem nikdo hlavu nelámal. Ale na druhou stranu je tu výborné herecké obsazení, přičemž největší dojem na mě udělala Sarah Polley a hlavně nepolevující tempo, které z Go dělá víc než snesitelný zážitek. 70% ()

numi 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná teenagerovská úchylárna. Když si jen přečtete herecké obsazení, tak od snímku nic neočekáváte a nakonec budete mile překvapeni, protože i Vánoce můžete propařit zábavně a bez hluchých míst. Zajímavě natočeno, kvalitně ozvučeno a nenásilně podáno. Go si prostě na nic nehraje a snaží se diváka zaujmout nepodbízivou formou. A docela to funguje. [únor 2006] ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Timothy Olyphant přišel za režisérem Dougem Limanem s tím, že jeho postava dealera by měla mít tetování. Liman to zavrhl, Olyphant ale i přesto přišel druhý den s tetováním z maskérny a Liman už neodporoval. (Ai.ma)
  • Několikrát ve filmu můžete zahlédnout komparzisty, jak nosí tričko s nápisem "Drug Free". (Ai.ma)
  • Všimněte si, že kdykoliv dojde ve filmu na sex, nebo se o něm třeba jen mluví, vždy se stane něco hrozného. (Ai.ma)

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama